HCL.HR

Call Of Duty: Ghosts

• 241 Odgovora
  • 88623 Hitova
Odg: Call Of Duty: Ghosts
« Odgovori #60 : 21. Svibanj, 2013., 12:10 »
Predstavljanje na Microsoftovoj prezentaciji NextBoxa, večeras u 19.00 po našem vremenu. Bit će streama, a za daljnje informacije ovdje.

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #61 : 22. Svibanj, 2013., 12:21 »
NEXT GEN LJUDI MOJI, NEXT GEN

*

Deadwalker

• 2430
  • All the pieces matter
    • HCL
« Odgovori #62 : 22. Svibanj, 2013., 12:23 »
Fali mu poligona :hiha2:

« Odgovori #63 : 22. Svibanj, 2013., 16:50 »
Pricajte vi sta ocete, ovo ce biti odlicna igra, odlicno ce se prodavati i igrati :D Hahah neznam, nisam toliki fan COD-a (necu lagati, volim ga ponekad zaigrati i ajmo reci da mi je tradicija da svaki novi COD koji izade predem) ali smijesno mi je vise toliko hejtanje. Ne volite COD? -u redu, ostavite ljude koji ga vole, a ima ih, da raspravljaju o njemu na miru.

« Odgovori #64 : 22. Svibanj, 2013., 18:08 »
tako je. cod je jako dobra fransiza. don´t deny the truth.
NEXT GEN LJUDI MOJI, NEXT GEN

(Klikni za pregled slike.)

jer inace nije normalno micanje celjusti, jelda?

« Odgovori #65 : 22. Svibanj, 2013., 18:39 »

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #66 : 22. Svibanj, 2013., 20:39 »

« Odgovori #67 : 22. Svibanj, 2013., 20:45 »
 :hihi: A seru o realnosti i o tome kako ce mo se osjecati kao da smo u stvarnom svijetu. :wildboy: :hihi: Mada to je samo video, ali opet :wildboy:

« Odgovori #68 : 22. Svibanj, 2013., 20:53 »
"Sci-Fi COD! Idemo na druge planete di ima više Sunca odjednom." :ave::ave::loludara::loludara:

Bilo bi u redu da i u službenoj CoD: Ghosts temi budu ovi videi:

Call of Duty: Ghost - Reveal Trailer

Cod: Ghosts - Behind the Scenes Preview Video

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #69 : 23. Svibanj, 2013., 06:17 »
jer inace nije normalno micanje celjusti, jelda?

Samo kažem da se preseravaju bez osnove, ne govorim ništa o tome koliko će igra biti kvalitetna ili ne

EDIT: Inače, novi engine je notorna laž

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-ghosts/186024.aspx?page=3&jumpto=3652865&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-ghosts/186024.aspx?page=3&jumpto=3653005&sort=asc&view=flat

Potvrda od samog Activisiona:

Call of Duty Ghosts video interview - the engine & tech explained by Infinity Ward

4:45 nadalje
« Zadnja izmjena: 23. Svibanj, 2013., 08:05 Me666 »

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #70 : 23. Svibanj, 2013., 08:53 »
Koje budale :hihi:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #71 : 23. Svibanj, 2013., 09:11 »
zašto su budale? jer ne žele mijenjati temelj zlatne koke? :wildboy: mislim frajer je sve dobro rekao ono... nema tog boga isusa da bi itko s mozgom išao raditi nešto iz nule dok ovo što imaju generira toliki profit

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #72 : 23. Svibanj, 2013., 10:13 »
Frajer je isti Freddie Prinze Jr.

Rula lik :)

*

The one

• **
  • 545
  • BMW<3
« Odgovori #73 : 23. Svibanj, 2013., 15:00 »
Ovo ce uspjeti pa vi pricajte....Ja stvarno neznam zasto ljudi hejtaju toliko CoD sto izlazi svake godine ?Pa sta...barem multiplayer rula i barem je zabavan.I ljudi su promjeniti engine a vi opet "nista to" ovo ono znam i zbog cega zbog Bf4 i njegovog frosbite 3.Ma daj molim te

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #74 : 23. Svibanj, 2013., 16:03 »
zašto su budale? jer ne žele mijenjati temelj zlatne koke? :wildboy: mislim frajer je sve dobro rekao ono... nema tog boga isusa da bi itko s mozgom išao raditi nešto iz nule dok ovo što imaju generira toliki profit

Promjena formule igre nije isto kao i promjena enginea. Engine se moze bez problema promjenit bez promjene same igrivosti.

Mislim, izdat ce igru na next-gen konzolama na engineu koji je u osnovi jos uvijek zestoko modificirani Quake 3 engine.

Pogledaj trailer ponovno za pizdarije koje mozes primjetit. Voda, pogotovo cestice prskajuce vode izgledaju lose. Teksture izmuljane ako se bolje pogleda, osvjetljenje nema smisla (slika koju sam postao ranije) i jos par stvari.

Forsaju animiranje psa u igri. Koliko je ono samo sandbox igara izaslo za current gen sa jebeno animiranim zivotinjama? Znaci vise njih, ne samo jedan pas.
Far Cry 3, Red Dead Redemption, vjerojatno uskoro GTA V ako je suditi po stvarima koje su izveli u RDR. Moze i generaciju unatrag, Shadow of the Colossus.

Formulu nece promjeniti. Ne moraju. Ali ovo oko grafike je bas ono, mizerni marketinski fors.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9