HCL.HR

Call of Duty

• 135 Odgovora
  • 29552 Hitova
Re: Call of Duty
« Odgovori #105 : 07. Lipanj, 2009., 13:00 »
Hvala, napisat cu jos malo poslije kad se razbudim  :mrgreen:

*

sheep

• 611
  • Why so serious???
« Odgovori #106 : 07. Lipanj, 2009., 13:18 »
a da bacimo neki hcl klanic?

« Odgovori #107 : 07. Lipanj, 2009., 13:23 »
Ne vidim zasto ne. Stim da ja imam klan, ali ionako nemam volje za natjecateljskim igranjem do cod 6 bar. Nabavimo crack server i pucamo :)
Par korisnih stvari za ljude koji tek pocimju igrati cod.
Imamo razlicite modove kao sto su: pam mode (mode u kojem su bili dozvoljeni svi perkovi koji je bio brzo zamijenjen), pro mode- mode koji se koristi na official ligama i turnirima lan i online u kojem je skoro sve ukinuto. Hardcore- drukciji nacin igranja sa kojim nisam bas dobro upoznat.  Od njih je najpoznatiji promode koji se u danasnje vrijeme najvise koristi.
TDM- team deathmatch: sto znaci da se na svakoj mapi igraci podjele u 2 ekipe i ratuju odredjeno vrijeme. Cilj timova je ili tko ce skupiti vise bodova ubijanjem ili se mapa igra na vrijeme pa koji je tim bolji
S&D- search and destroy: 2 tima se podjele u defence i attack. Ekipa iz defence brani 2 planta (plant- mjesto gdje se postavlja bomba), a ekipa iz attack treba postavit bombu u odredjenom vremenu. To se igra na runde. Svaka runda traje 2 minute i u te 2 minute se oni mogu ili poubijat ili postavit bombu dakle plantat. Kad i ako uspiju plantat bombu ekipa iz attack je brani, a defence igraci je moraju defusat. Za to imaju 45 sekundi, a ako ne stignu na vrijeme bomba explodira i attack ekipa dobije rundu.
Deathmatch poznat kao free for all- Tu se igra svak protiv svakoga i igraci se bore za prvo mjesto na serveru u odredjeno vrijeme.
Zombie- Zombieje vrlo zabavan u kojoj jedan igrac bude zombie i onda siri svoju bolest po svim igracima samo sa nozem, a ostali igraci su hunteri i imaju sva oruzja na raspolaganju.
Lige: Imamo online i offline lige poznatije kao lanove. Lanovi se uglavnom igraju za nagrade, a poceli su i online turniri u Hrvatskoj- esl.
Za igrace koji gustaju u perkovima i svim sto je dobiveno sa igrom je liga eurodomination. Moj klan je jedan od prvih klanova koji je stupio u toj ligi i jako smo poznati tamo. Tu su dozvoljeni perkovi ama bas svi.
Clanbase: Usudio bih se reci najpoznatija online liga. Svaki klan pocimje sa 1000 bodova, porazom se gube bodove, a dobivanjem dobivaju. U toj ligi trenutno u cod igrama sudjeluje u svakom ladderu preko 5000 klanova, a hrvatski jako dobro stoje. Ladderi su ljestvice na kojoj se mogu pratiti rezultati.
Par famoznih izreka cod igraca.
Noob- pogrdna rijec za igraca koji lose igra. Sto znaci da je los.
Cheater- sto znaci varalica. Onaj koji koristi nedozvoljene stvari za prednost nad drugim igracima.
Wajner- onaj koji se stalno zali na nesto. Da mu nesto ne valja ili neodgovara.
Camper- je igrac koji stoji u nekoj kucici ili necemu i samo ceka da mu netko dodje ne mice se od tamo.
Nade- kracenica za grenade dakle bombu.
Ljudi koji igraju call of duty za dogovaranje warova koriste mirc.
Mirc- je program preko kojeg se traze warovi. Radi na principu da se osoba spoji u kanal gdje su svi ostali koji traze war i onda pise koliko na koliko trazi war, imaju li server i koja vrsta wara ( fun war, mix, clan war ili neka liga).
Crack server- to znaci kad je neki server ne original. Znaci da netrebate imati original igru za igrat na njemu. Ovakvi serveri se nemogu koristit na official ligama.
Original server- on se koristi na official ligama i na njega nemozete bez original cd keya ili igre.
Xfire- iako mislim da svi znate za njega to je program preko kojeg se dopisiva i mogu se radit klanovi.
Mix- znaci kad se par igraca koji nisu u istom klanu odigraju nekakav mix war.
Clan war- to znacki klanski rat. Dakle jedan klan protiv drugog.
Sad nesto vise o perkovima i tipovima igraca.
Imamo samo 2 dozvoljena perka za official lige. To su bandolier i stopping power.
Tipovi igraca su: rusher, suporter i sniper.
Rusher- igrac koji se zrtvuje za ekipu i pokusava plantat. On mora biti brz i najcesce igra sa ak 74.
Suporter- igrac koji stiti rushera i on igra polako sa strpljenjem. Koristi ak 47 ili m4.
Sniper- igra sa sniperom i najcesce cuva ledja.
Jedan mali tutorial kako se spojiti na server:
Udjete prvo u call of duty multiplayer i otvorite konzolu (stisnete tipku ispod esc). Kad ste to ucinili izbrisite ako vam nesto pise u njoj i krenete upisivat. /connect   195.190.136.163:28960  i enter. Ako vam krene odbrojavat cestitam uspjesno ste se spojili na server.

To je to, a ako sam nesto zaboravio molim vas da recete.

« Zadnja izmjena: 07. Lipanj, 2009., 13:59 pavusko »

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #108 : 08. Lipanj, 2009., 10:51 »
a da bacimo neki hcl klanic?

Može može. Ali čisto onak for fun, bez clanwarova i bilokakvih drugih klanskih obaveza. Ono, zajebancija s ekipom i šta ti više fali. :ementaler:

Nemoramo čak ni imat svoj server, lako se nađe neki rendom na kojem možemo igrat.

EDIT:
Evo otvorio sam novi topik u klan areni za sve dogovore oko klana pa ko hoće nek se joina. >> Link
« Zadnja izmjena: 08. Lipanj, 2009., 12:06 $h4d0w »

*

litrica

• n00b
  • 2
CoD4 Portovi
« Odgovori #109 : 14. Lipanj, 2009., 21:37 »
Imam Thomspon Speedtouch 780WL i trebam namjestit portove za cod4. ali mi nikak ne uspjeva moze mi neko pokazat toturial kak se to radi. TNX
Ako sam u krivoj temi premjestite

« Odgovori #110 : 20. Lipanj, 2009., 23:03 »
194.116.187.188:28960. Tu mozemo igrat samo sto je original.

*

Zeleni

• 752
  • Reggae chiler
« Odgovori #111 : 30. Lipanj, 2009., 23:48 »
jel ima neko neki server za COD4 da je dobar, treba mi nesto sa strane

*

$h4d0w

• 2899
    • Last.fm Profile
« Odgovori #112 : 01. Srpanj, 2009., 07:50 »
Original ili crackani ?

Nisam sad doma na svojem kompu pa nemogu pogledat IP-eve jer su mi u igri sejvani, al kad dođem ti mogu dat nekoliko dobrih na kojima ja najčešće igram.

*

Zeleni

• 752
  • Reggae chiler
« Odgovori #113 : 01. Srpanj, 2009., 11:31 »
crackani bi trebao, fala ti

*

$h4d0w

• 2899
    • Last.fm Profile
« Odgovori #114 : 01. Srpanj, 2009., 20:16 »
Evo. Tu ja najčešće igram, a i većina hcl ekipe. Dobri su serveri i uvijek ima igrača.

GameZone CoD:MW 1.7 Hardcore - 83.139.108.10:28960
EUROARENA.net TDM HC 24/7 - 78.47.27.90:28965
[G]kresina kuja CRO - 217.14.222.114:28960
T.A.T.E. S&D HC FF - 195.190.136.163:28962

:piva:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #115 : 01. Srpanj, 2009., 20:31 »
Mene možeš vidjeti na krešinoj kuji (HCL | Selotejp) ako zalutaš tamo  :ementaler:

*

Zeleni

• 752
  • Reggae chiler
« Odgovori #116 : 02. Srpanj, 2009., 01:10 »
stizem momci

EDIT: joj, tek sam instaliro nakon dugo vremena, jel trebam patch neki ili nesto, sjecam se da je nest bilo 1.7

EDIT2: evo doso na 1.7 u na ovom zadnjem serveru na gore pomenutoj listi me izbacuje Punkbuster, sto mi je ciniti

EDIT3: svugdje me izbacuje, e znam sto cinim krivo, ne cheatam, to mi je glupo
« Zadnja izmjena: 02. Srpanj, 2009., 01:54 Zeleni »

*

$h4d0w

• 2899
    • Last.fm Profile
« Odgovori #117 : 02. Srpanj, 2009., 11:06 »
Da, 1.7 je zadnji patch, to je ok.

Prvo pogledaj u multyplayer options dal ti je pb uopće uključen, iako bi po difoltu trebao bit. Najvjerojatnije imaš problema s piratskim keyem jer već masa ljudi koristi taj isti pa su ga benali. Ako već ne namjeravaš kupit original onda skini key generator s neta pa si ga promijeni.

*

Zeleni

• 752
  • Reggae chiler
« Odgovori #118 : 02. Srpanj, 2009., 22:25 »
vjerojatno je to, benan key, trebam kegen, moze na pm, bilo ko, hvala

*

$h4d0w

• 2899
    • Last.fm Profile