Instalirao jučer, odigrao jedan meč. Igram s Wermachtom, usmjerenje blitzkrieg. Prvi meč je nažalost bio poraz pošto sam totalno zahrđao.

Morat ću par mečeva protiv AI-a da se malo prisjetim mehanike igranja, nisam već predugo. Inače, sustav je ovako na prvi pogled super složen. Sam gameplay s ovim rpg elementima oko zapovjednika je super poboljšan i čini igru jako zanimljivom. Igra je na ultra detaljima i full HD rezoluciji i dalje vrlo atraktivna, iako je to manje bitno u cijeloj priči. Postoji sustav gamerakinga koji ovako od oka za sada dobro funkcionira. Pronalazi igrače s levelom bliskom vašemu te vam izlastava samo mečeve gdje su igrači na vašoj razini. Postoji opcija private meča, gdje možete pozvati samo svoje frendove s liste (kad smo već kod toga, nick mi je gore kao i ovdje, Deadwalker, pa me slobodno dodajte na frend liste

). Ping nije velik, iako to dosta ovisi o onome tko hosta (pa ako hostate sa standarnom t-com vezom, obavezno gasite torrente i ostale bezpotrebne internet servise). Glede bete, za sada sam prezadovoljan. Najviše mi se sviđa naravno što je to free-to-play model pa osim nekakvih neobaveznih mikro transakcija ništa vas ne košta da igrate online jednu i dalje od najboljih strategija na tržištu (koja prema mojem osobnom gledištu nadmašuje famozni Starcraft 2).
Ono, navali narode