akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Evo upravo,znači DD2,ja u CT timu,vodimo 14-12.Kupim AWP i neki glupi rus me smakne zeusom uzme mi AWP i još me kickaju.Community 10/10.
Citat: general98 - 25. Rujan, 2016., 13:17Evo upravo,znači DD2,ja u CT timu,vodimo 14-12.Kupim AWP i neki glupi rus me smakne zeusom uzme mi AWP i još me kickaju.Community 10/10. jbg ovisi u kojem si ranku!
Moze li ko da mi pojasni zbog cega mi igra doslovno stucka kada pritisnem bilo koju opciju u meniu ( play , options .. ) na jedno 3 sekunde , u tom trenutku slika i zvuk se zamrznu. To se desava i u igranju prilikom pritiskanju tih opcija? Konfiguracija nije problem..
Citat: vanovste - 29. Listopad, 2016., 21:59Moze li ko da mi pojasni zbog cega mi igra doslovno stucka kada pritisnem bilo koju opciju u meniu ( play , options .. ) na jedno 3 sekunde , u tom trenutku slika i zvuk se zamrznu. To se desava i u igranju prilikom pritiskanju tih opcija? Konfiguracija nije problem..Molim konfiguraciju :) Ako nije do konfiguracije možda je to da igra nije original , ili se ram istrošio skoro na 100% kad vidim konfiguraciju znati ću tačan problem
Citat: Gabriel Gudelj - 30. Listopad, 2016., 05:52Citat: vanovste - 29. Listopad, 2016., 21:59Moze li ko da mi pojasni zbog cega mi igra doslovno stucka kada pritisnem bilo koju opciju u meniu ( play , options .. ) na jedno 3 sekunde , u tom trenutku slika i zvuk se zamrznu. To se desava i u igranju prilikom pritiskanju tih opcija? Konfiguracija nije problem..Molim konfiguraciju :) Ako nije do konfiguracije možda je to da igra nije original , ili se ram istrošio skoro na 100% kad vidim konfiguraciju znati ću tačan problem Evo ga :) AMD Athlon x4 840 @3.1GHz 8Gb DDR3nvidia geforce gtx 750 ti 1 gb1TB HDD
Ima li neki pozdani sajt gdje mogu prodati skinove za pravu lovu?