Od toliko blesavih komentara na portalu, stvarno mi nije jasno zašto rasprava nije tu ?

Iskreno ne da mi se sad u detalje ovog zadnjeg 15-minutnog videa al smatram da nije riječ o downgradeu grafike. Kao i Witcher 3 sjetimo se PC verzija će imati milju grafičkih opcija dok konzole zbog svojih ograničenosti neće.
Usporedbe radi, upravo prelazim ponovno Wild Hunt na PS4. Pokrenuo sam opet i verziju na Steamu koja eto stoji ponosno tamo odkad je kupljena :)
Neke prevelike razlike u grafici i nema, naravno PC verzija je više fancy ali to je prokleti CD Projekt RED ljudi, hebala vas grafika.
I iskreno vidi se da Witcher deff ne stoji uz bok jednom RDR2, ili GoW ili čak Detroitu. Čak bi se usudio reč da izgleda malo zastarjelo, ali kvragu nije riječ o tome.
Toliki mi je gušt prelaziti igrine questove i rješavati ih na potpuno drugi način da je to strašno. Nezz evo prvi puta mi se fat Red Baron objesio, sada nije plus neke druge stvari Big fucking difference.Nekima nije, meni je. Iskreno neka ovo što je najavljeno u Cyberpunku da svaka odluka, svaki razgovor, svaka ruta mijenja svijet i inetrakciju s drugima i ja sam presretan i imam igru koju ću vjerovatno ponavljati 5 puta svaki puta nekako drugačije.
Živi bili pa vidjeli ali meni je nekako taj "novitet" donio najviše hypa.