Jel postoji neka priča? Svijet? Likovi? Sidequestovi? Bilo što vrijedno raspravljanja?
Jer vidim da je igra hajpana i svi je hvale. A nitko ne spominje ništa drugo osim težine.
Pa... ne

O Demon;s Souls pricam. Likovi ne postoje prakticki. Mislim, u teoriji postoje al ne znas apsolutno nista o njima. Side questovi ne postoje. QUESTOVI ne postoje

Prica isto. Rekao sam vec jednom prije da kako je moguce da igra ovog kalibra nema pricu, Armor je rekao da pricu kroji lik, ali ne znam... to opet nije prica. Jedino sto mozes napravit je ici nekamo, ubiti sve, ubiti bossa na kraju i to. Znaci price apsolutno nema.
Isto, ta teskoca. Nije bas da je teska u klasicnom smislu (kao, da ti treba skilla ili nesto), nego si na pocetku jednostavno preslab i moras se levelat nekako (dakle ubijajuci slabije neprijatelje). Onda postane lagano kad ojacas i nabavis opremu, pa imas drugi svijet gdje je opet sve tesko i tako do kraja.
Iako, svijet je dobar, mastovit prilicno. Opcenito mi se dizajn igre svidja, ne znam, oklopi i macevi rulaju (osim nekih ultra japanskih ogromnih sranja), i to, zabavna je poprilicno. Isto onaj online sustav rula previse, mozda si procitao, ne da mi se sad objasnjavati.
Replay value IMO nema bas, jer ono... nista se nije dogodilo u prvom prelasku, pa sto moze biti razlicito u drugom? Isto i za (ne)linearnost. Nije tesko napraviti nelinearnu igru ako se nista ne dogadja ionako. Zapravo, nemoguce bi bilo da je linearna.