Ja sam skupio 15 sati u tjedan dana i sad par dana nisam igrao. Imao sam dosta susreta s drugim igračima na običnim serverima i samo dvaput me je netko ubio, ali nije bilo ni nešto posebnih suradnji, više-manje zato jer moram kupiti slušalice nekakve, tipkanje je smrt.
Onda sam prešao na harcore kad sam se podsjetio mape. Imerzivnije je i navodno su igrači zreliji. Katastrofa. Triput sam prvo umro zbog zombija, al to ok, trebao sam se naviknuti na 1st person view. Ali onda igrači. Ne da je KoS, nego nema kontakta apsolutno nikakvog. Ako me ne upucaju, prođu kraj mene ko da me nema. Radije bi da me upucaju onda, jer je ovo stvarno glupo. Ne mogu apsolutno ništa naći, jednom sam čak i od gladi umro.
Zombiji su katastrofa. Em su brzi, em ih puno ima - što je dobro, ali prolaženje kroz zidove i detektiranje nema smisla. Kužim da je alpha, ne žalim se, nego samo kažem da ne valja

Bolji jesu nego prije, ali daleko je to još od prihvatljivo dobrih zombija. Sve u svemu, bitno je da ima vidljivog napretka i da nađem nekakvu ekipu kad kupim headset, KoS-a će uvijek biti i to je tak.