Gledao sam jučer cijelu konferenciju, i mora da je bila najgora ikad. Čekao Battlefield 1 da vidim kako to sve izgleda, i kad sam vidio Snoopa da igra mi pao mrak na oči. Šta nisu imali natjecanje Road to Battlefield 1 gdje GAMERI mogu osvojiti priliku da igraju protiv poznatih faca tipa JACKFRAGS, LEVELCAP, MATIMIO, XFACTOR, itd... a ne Jamie i sing in the camera cause i don't know how to play Fox, Zac Look at my hair dude Effron, mislim, traljavo u najmanju ruku...NEEBS GAMING VS STONEMOUNTAIN64 epic fail, trebali su ih pustiti na miru da se sami organiziraju u timove a ne da je Snop squad leader, Snop koji se zabijao u zid jer se nezna služiti kontorlerom...odlično su pokazali gameplay mehaniku...a komentator Westie i neki žnj lik...zaspao sam od dosade...doslovce... Tek sam danas vidio kvalitetan gameplay i ako tako izgleda u pre-alpha izdanju, bit će odlična igra. Dinamična promjena cijelog terena zahvaljujući zepelinu koji pada gdje mu se prohtije, vrijeme, magla, zvuk oružja, divota. jedino mi smeta ženski glas koji u umirujućem tonu govori da se gubi neka točka, a ljudi ginu na sve strane. Treba biti neki vojnički glas, ništa drugo. Sve u svemu već se štedi, samo neznam još dal želim Limited edition, ipak je 180 funti. Malko papreno, ali do jeseni