ET: Quake Wars official siteOnako, ovo je prva igra uz Alan Wake koja mi se cini da ce biti dobra i da ce opravdat svu tu euforiju koju je dignula svojom najavom. Cini se da cemo nakon razocaravajuceg Quake 4 opet odigrati kvalitetnu igru u kojoj cemo rjesavat stroggovske probleme.
Glavni atributi igre biti ce timski rad, zanosni broj vozila, klase i svakako grafika. Podjela klasa biti ce ovako:
GDF Army - Soldier, Covert Ops, Medic, Field Ops, Enginer
Strogg Army - Agresor, Technician, Oppressor, Infiltrator, Constructor
... dok ce vozila varirati od:
GDF Army - Trojan (naoružani đipek), Titan (tenk), Platypus (brod/čamčić), Husky (bagi), Bumblebee (helić - transporter), Badger, Ananasi (helić), MCP (nesto tipa teskog tenka)
Strogg Army - Desecrator (tipa ljudski Trojan, samo kaj ledbi), Goliath (hodajuća naoružana stvarčica), HOG (transporter naoružani), Hornet (naoružani kukac bokte), Icarus (nesto tipa antigravitacijske stvarcice na kojoj leti samo jedan lik)
... uz to ce biti puno topova ili oružja protiv enemy mašina:
GDF Army - Anti-Missle, Anti-Perssonel, Anti-Vehicle, Artillery, Radar, Rocket Artillery, Hammer Missile
Strogg Army - SSG, Shielg Generator, Rail Howitzer, PSI - Radar, Plasma Mortar, Anti-Perssonel, Anti-Vehicle
Minimum konfu nisam nasao, a nisam ni potrudio bas, a vjerojatno je i nepoznata jos.
No prema screenovima, trebat ce nesto jako (a ja imam nesto jako lalala \

/ ).
Igra se nerijetko usporeduje s Battlefield 2 i stavlja se kao glavnog konkurenta iste. Tako da, mnogo nestrpljivo iscekujem/o Quake Wars.