No krasno nemamo temu...
Uglavnom, igra se već naveliko. Proveo sam preko 25 sati u igri...
Karijeru vodim na CSR-u.
Dnevnik vaše F1 2016 karijereA ovo su neki prvi moji dojmovi, koji će kasnije biti utemeljeni u CSR recenziji...
Uf ja imam većinom pozitivne dojmove, osim jednom glithca koji se ajde desio samo jednom.
A to je, mislim Rosbergu je krepao bolid i nastala je gužva od još dva bolida i taman kada sam došao ja iz zavoja, nisam nigdje mogao ni skrenut nego ravno u Rosberga.
Problem je u tome, što je Rosberg sekundu prije postao GHOST, pa sam prošao kroz njegov bolid bez ikakvih posljedica.
No dobro, nećemo cijepidlačiti oko takvih stvari, naravno ukoliko se ne dešavaju stalno zar ne?
Po prvi put u životu u serijalu potpuno sam posvećen cijelom racing weekendu.
Jer od sada treninzi imaju poseban značaj za R&D fazu upgradeanja bolida.
Pa mi jedan cijeli vikend sigurno uzme kakvih dva, dva i pol sata, s time da su mi jedino utrke na 50%.
Poslije prve dvije utrke u karijeri, dignuo sam težinu s Hard na Expert, jer sam očito nerealno prebrz za konkurenciju i to onu u vrhu.
Vizualno igra izgleda prelijepo i još bolje se vrti.
Animacije su mogle biti jedino malo čišće i uglađenije, ali dobro.
Odlične su pa im se može progledat kroz prste.
HUD je meni odličan kao i "milion" mogućnosti saznanja o utrci i stanju bolida.
Ima toliko tih ask team pitanja, da doslovce ih silujem s pitanjima; baš mi je zabavno. :)
Inžinjer mi nimalo ne smeta s količinom podataka koje random sipa, naprotiv.
Konačno su atmosferom i trudom nam približili ovu igru stvarnosti i uživanje je sada kudikamo veće nego prije. <3
F1 2016 | Renault F1 Team | #4 Tomo Cole | Season 1
Težina: Expert
Trajanje sesija i utrka: Normal 50%
ABS: Off
TC: Medium
Asistencije: Off
Mjenjač: Automatika

U kvalifikacijama osvajam deveto mjesto za zaostatkom od +00:01:309 za prvim Raikkonenom!
Za mene pomalo razočaravajuće zbog dobrog poznavanja staze...
A evo i videa s utrke!
F1 2016 Game Career Mode - Part 3 SHANGAI CHINA - GRAND PRIX - YouTubeU utrci sam stajao sjajno, imao sam izvrsnu borbu za treću poziciju, a onda mi je puknula guma!

Kasnije se pokazalo to, da mi nije guma pukla da bi sigurno završio utrku kao prvi...
Ovako sam osvojio odlično četvrto mjesto s ozbirom na sve što se dogodilo...
Slijedi...