Stigla igra danas.
Prvo moram pohvalit covjeka sta mi je poslao jer je kutija i disk doslovno ko iz ducana.
Onda sam upalio igru, odma iskljucio sav HUD, ostavio sam samo waypoint da znam u kojem smjeru trebam ic.
Poslje toga moram rec ovo - Iako se igra zove Far Cry doslovno se ne osjeca nikakv FC u ovoj igri.Da vecina mehanika je ostala ista, al ova igra je doslovno kao sasvim nov IP.Prva i najveca razlika je naravno sta nema oruzja, doslovno imas samo palicu, luk i koplje.
Druga ogromna razlika je sta nema nikakvih cesta.Sad ce svi rec sta je tebi Bartule? Al saslusajte me do kraja.
Znaci meni su se FC igre najvise svidale radi otvorenog svjeta, osvajanja bazi (vecinom u stealthu) te PRIRODE i LOVA NA ZIVOTINJE, skupljanje koze, resursa itd..Znaci naglasak je LOV, Priroda i skupljanje resursa koje sacinjavaju 50 % FC gameplaya.
E sada.Uvjek me mucilo sto je u prijasnjim igrama prostor za lov na neku zivotinju bio jedno polje okruzeno sa 4 ceste.Odes 100m gore dodes do ceste, odes 200m ljevo dodes do ceste.Znaci uvjek mi je ubijalo imerziju i gust za lovom itd. jer bi uvjek neki tip zivotinja bio na nekom polju koje je okruzeno cestama itd.Bas bi mi ubijalo gust za lovom i iako bi bilo dobro, nikad nebi bilo onako kako sam ja zelio da bude.
Sada dolazimo do FC Primala gdje nema nikakvih cesta, gdje god se okrenes samo je ogromna sumetina, zivotinja ima doslovno svagdje, sve vrvi prirodom i zivotom i doslovno nemoze bit bolje nego sta je.Totalno si uvucen u ovu prirodu i totalni je gust hodat kroz sumu u kojoj jedva vidis nebo i oblake od gustih i velikih stabala, a ne ko prije, polje, sumica, cesta, drugo polje, sumica, cesta.
Najvise radi ove sume i prirode u FC Primalu sam ga i zelio zaigrat, tako da...Mozete me zvati forrest junky.
Pripitomio sam i prvog vuka.
http://youtu.be/dA3iJU_hsRsA o ovome vam pricam!! Cista divljina.