RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Kakav će to Multiplayer biti. Chat će biti najbolji.''Dude I just fertilized my corn.''''Dude no way.''
Ja imam.
Citat: YUGO55_gunner - 04. Kolovoz, 2015., 12:27Ja imam.Jel znaš kako je najlakše srušena i ispiljena drva složit na prikolicu?
(Klikni za pregled slike.)U svakom slučaju bolje je nego prethodne verzije. Nekoliko novosti u ovoj verziji (za razliku od prijašnjih);- Moguće je rušenje šume (drveća)- Razne vremenske prilike i ne prilike- Tragovi od kotača- Blato i prašina se primaju na traktore i ostale strojeve- Moguće pranje vozila miniwash-om.Evo dva screena (za sad) od mene:(Klikni za pregled slike.)(Klikni za pregled slike.)
De baš mene nađe za to Ja sam jučer prvi put tovario drva na prikolicu i nije pre loše ispalo.Kupi onu crvenu prikolicu za šumu.Dopeljaj ju s traktorom do srušenog i ispiljenog drveta i sjedni na prikolicu.Ako neznaš kako isto ti je ko i na traktor samo mora biti prikopčana za traktor.Kad sjedneš na nju upravljajš s mišom.Kao i s utovarivačem na traktoru samo imaš malo više komandi.Moraš se malo uvježbat kaj je za kaj.Drva ti nesmiju biti pre dugačka moraju biti otprilike dužine prikolice može malo duže a i malo krače.Onda ih polako natovariš i to je to voziš ih kud god želiš Kad si došao na odredište samo ih istovariš kak si ih i utovaril.Nadam se da si shvatio bar nešto
Pošto vidim da si ti stavio slike imam i ja za tebe pitanje.Kako slikaš sliku?
E i kako si stavio ovo Farming Simulator 15 da se vidi ispod njega orginalna slika?