HCL.HR

FIFA 13

• 618 Odgovora
  • 187929 Hitova
*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
Odg: FIFA 13
« Odgovori #285 : 03. Prosinac, 2012., 18:51 »
nisam ih probao, tj. nisam igrao s njima, igrao sam protiv njih. Messi mi se činio balansiraniji i realniji nego u fifi 12, al Ronaldo je i dalje top. :(

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #286 : 05. Siječanj, 2013., 01:30 »
Ovo govno od igre je gotovo neigrivo.
Četri smrzavanja u dva sata igranja. U utakmici, usred karijere, kod transfera...
Origin i ovo...

:wildboy:

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #287 : 05. Siječanj, 2013., 01:34 »
Ti imaš problema s igrama nešto zadnje vrijeme :wildboy:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #288 : 05. Siječanj, 2013., 01:36 »
S Fifom svi imaju probleme.
Baš svih 5 ljudi s kojima igram online imaju na dnevnoj bazi probleme s igrom i Originom.

:(

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #289 : 05. Siječanj, 2013., 01:51 »
Xbox verzija? Ja nemam nikakvih problema.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #290 : 05. Siječanj, 2013., 02:00 »
PC

*

seedorf

• 755
  • My mision is destroy love on planet Earth
« Odgovori #291 : 05. Siječanj, 2013., 02:12 »
Kod mene se uvijek smrzaje u transferima pogotovo ako cesto ulazim i izlazim.Jel se kome desaje da kad prvi put ude u igru nestane rezultat, vrijeme i imena igraca na tekmi? + Imam problema sa pojedinim stadionima nerade slajderi za kameru, nezz zasto vjerovatno je do rezolucije..

*

Deyo22

• **
  • 484
« Odgovori #292 : 05. Siječanj, 2013., 12:25 »
Ja dok sam igrao,igrao sam na PS3,smrzavanja i bugovi na dnevnoj bazi također.

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #293 : 05. Siječanj, 2013., 12:31 »
meni na Xboxu ništa dosad. Igram dva tjedna svaki dan bar malo. :wildboy:

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #294 : 05. Siječanj, 2013., 15:24 »

Treća sezona sa Man. Cityem. Prošle dvije sezone osvojio ligu oba puta, ali fejlao u FA Cupu (izgubio u finalu od Newcastlea i ispao u četvrtfinalu od Aston Ville), i fejlao Ligu prvaka (izgubio od Porta u prvoj rundi knockouta). Doveo Ibrahimovića, Wilsherea, Schenikova, Adriana, Di Mariu, MESSIJA (za 135m eura), Riberya, Howedesa, LOVRENA i još par frajera koje sam prodao. I prodao sam Kompanya (krkan odlučio otići iz kluba), Balotellija, Džeka, Nasrija (krkan odlučio otići iz kluba), Kolarova (krkan odlučio otići iz kluba), Maicona, Zabaletu, Teveza, Aguera (krkan odlučio otići iz kluba), Badstubera (prvo ga kupio pa prodao Unitedu), Javija Garciju, Pantilimona i još nekoliko mladih igrača.

Dosta razvijam mlade igrače, a ove slabije mlade prodajem. Od reprezentacija za mene su bili zainteresirani Senegal i Švedska, odlučio sam se za Švedsku. Frajeri imaju puno brzih mladih igrača, tako da sam završio drugi u skupini s Meksikom, Italijom i Peruom na SP-u, ali sam odmah ispao u prvoj rundi knockouta jer sam naletio na Španjolsku. 2-1 za njih, prokleti Soldado mi uvalio gol u 89. minuti. Za dva tjedan mi stiže X360 joystick za PC (napokon!) pa ću još više uživati u igri.

Dvoumim se jedino oko kupnje igre. Isplati li se i je li online (Ultimate Team i klasični 1v1) dovoljan razlog za nabavu? I ako je, gdje je najbolje kupiti? Neki servis poput g2play ili direktno s Origina?

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #295 : 05. Siječanj, 2013., 16:28 »
Nemoj kupit ovogodišnju verziju, online više neradi nego li radi. :wildboy:

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #296 : 05. Siječanj, 2013., 16:57 »
Bravo, uspio si napravit najveće smeće ikad. Prodao si Man City i kupio valjda sve 90+ igrače koje si mogao nać. Nezz, meni je to jadno i dosadno. Pogotovo MESSI, Ribery je smeće u Fifi 13, Ibra isto, frajeri imaju 30 godina jebote. Bezveze. Al ae, startao si sa Sitijem, što drugo imaš radit.

Inače igram i ja. Dvoumio se između Wigana i Southamptona, izabrao Southampton.

Odmah malo preuredio postavu u formaciju koja meni paše i da mlade igrače poguram naprijed. Na početku sam si samo uzeo dva slobodna igrača, Quaresmu i Kavlaka, a kupio sam Kurta Zoumu, mladog braniča, prerula i golmana Ulreicha - zadovoljan. U početku postava izgledala ovako (ne sjećam se točno svačijeg overalla, pa je VIŠE MANJE točno):

GK - Ulreich - 80 - 23 g.

RB - Clyne - 76 - 20 g.
CB - Zouma - 74 - 17 g.
LB - Hooiveld - 75 - 29 g.

LM - Davis - 76 - 27 g.
CM - Kavlak - 74 - 23 g.
CM - Cork - 73 - 23 g.
RM - Quaresma - 80 - 29 g.
CAM - Lallana - 78 - 24 g.

RS - Ramirez - 78 - 21 g.
LS - Rodriguez - 73 - 22 g.

U početku sam prvih par tekmi popušio/remizirao, al onda sam se malo naučio na momčad i neke taktike s njima pa sam počeo pobjeđivati. Do Veljače sam bio u top 4 na ljestvici s 8 bodova zaostatka za Man Unitedom. Do kraja sam stisnuo i imao prilično blagonaklone utakmice, a United je imao par težih okršaja + liga prvaka. Ključna je bila tekma protiv Uniteda negdje u 4. mjesecu, vodio sam 2-0, u drugoj polovici su izjednačili na 2-2 i bio sam zadovoljan s time da održim remi, al sam u 89 dobio priliku za kontru i Ramirez je zabio za 3-2. Stigao s tom pobjedom United na ljestvici i do kraja sezone se marljivo držao na vrhu. Inače, to je bio Ramirezov 5-6 pogodak u sezoni u SVIM natjecanjima, iako frajer ima ludilo dobre statse i sve. On je jedan od onih igrača koji izgledaju dobro na papiru, imaju ogromnu ocjenu, mladi su i sve, al jednostavno su na terenu loši. Često sam ga ustvari morao vraćat na CAM i ubacivat Mayuku umjesto njega, drugog mladog napadača koji ima slabiji finishing znatno, al može zabit. Najbolji strijelac mi je bio Quaresma s 14 pogodaka što je diglo njegovu cijenu, a najbolji asistent i ujedno najbolji asistent lige je bio Rodriguez sa 22 asistencije ( a imao je i 12-tak golova), što mu je užasno diglo cijenu i nabildalo statse s obzirom da je još mlad.

U Capital one kupu sam ispao negdje u kasnijoj fazi natjecanja od Swansea sramotnih 3-1, jer sam čuvao igrače i odmarao ih da zadržim prvo mjesto u ligi. F.A. Cup sam osvojio dobivši Newcastle 2-1 u finalu. Završio sezonu prvi i sve super, al sad počinje ludilo. Imao sam ideju preći u Man United jer ih favoriziram, a i jer sam čisto iz nekih i meni nedokučivih razloga htio spojiti u napadu Aguera, Suareza i Rooneya kao tri Premiership velikana. Već sam imao planove kako ću to sve izvest i kako ću poizbacivat neke starce iz postave i pogurat naprijed mlade talente Uniteda, ali prrrd United neda posao. Htio sam onda u Liverpool, samo radi Suareza i par dobrih mladih igrača, al nedaju ni oni posao. Htio me City i puno inozemnih klubova, al sam odlučio se tu sejvat i probat na poseban save sa citiem. Dali su mi 101 mil € za transfere. Kupio sam Neymara, Shaquiria, Mullera, Schurrlea, Clynea (iz bivšeg kluba) i još par igrača kojih se ne mogu sjetit sad točno. Prva prijateljska protiv nekog random kluba, natukao sam ih 6-1, a u drugoj prijateljskoj Barcu 3-0. Shvatio sma da je to dosadno i nema smisla i odustao od toga.

Vratio sam se svom sejvu sa Sotonom, dobio ponude za repke Čilea i Nizozemske, uzeo Nizozemsku naravno. Imaju bezbroj dobrih igrača, u kupu konfederacija u finalu gubim od Španjolske 3-2. U kvalifikacijama za svjetsko remiziram s Koreom 1-1. Napokon dobivam opciju da pozivam igrače da igraju za repku, izbacijem Robbena i Sneijdera iz prve i ubacijem Emanuelsona i Ola Johna. Nakon toga, dobivam Škotsku 5-1, Portugal 1-0 i Češku 2-1.

U Southamptonu mi daju masu novca, za 10 mil € i Quaresmu dovodim Neymara (najjadniji potez koji sam u Fifi napravio ikad, i ne volim te stvari radit, al pošto igram ligu prvaka trebaju mi igrači). Među slobodnim igračima nalazim napadača Alana Longhija koji ima 204 cm i 90 kg, apsolutno smiješno frajer izgleda prema svima na terenu, al ima 17 godina, 75 overall, od čega sprint i acc: 92, staminu i snagu: 81, 85; finishing, heading, long shots, shot power: 79, 80, 78, 80; dribbling: 80 i ***** skills i **** weak foot. Rula frajer apsolutno. Prodajem Rodrigueza teška srca, ali za 12.5 mil funti i za to kupujem Garya Gardnera i Moritza Leitnera. Mijenjam Mayuku i milijun funti za Obi Mikela kojeg stavljam na Quaresmino mjesto. Taj Obi rula po statsima, mlad je, potencijalno genijalan igrač, al u ovih 7-8 utakmica što sam odigrao me užasno razočarao. Ne može ništa frajer. Zadnja dva tjedna transfera forsiram Fiorentinu da mi da Jovetića za Ramireza i 1 mil funti. Dvaput odbijaju, treći put prihvaćaju, on triput odbija ugovor, četvrti put na ugovor s plaćom od 140,000 funti pristaje. Na konju sam.

Prva tekma protiv Newcastlea, s ovom rulaone ekipom - GUBIM 2-1. Zatim Man City, remiziram 2-2. Razočaran sam jako i igram ligu prvaka, dobijem Kopenhagen 4-1, vraćam se u ligu i skužim da su se momci uigrali i pobjedim tri tekme za redom.

Trenutno ljestvica:
1. Man United - 13
2. Newcastle United - 13
3. Tottenham - 12
4. West Ham - 12
5. Liverpool - 11
6. West Brom - 11
7. Soton - 9
8. Chelsea - 9
...

Moja trenutačna postava:

GK - Ulreich - 82 - 24 g.

RB - Clyne - 80 - 21 g.
CB - Zouma - 78 - 18 g.
LB - Shaw - 70 - 18 g. ( ili Lee - 76 - 27 g.)

LM - Kavlak - 80 - 24 g.
CM - Leitner - 76 - 20 g.
CM - Gardner - 79 - 22 g.
RM - Obi - 78 - 22 g.
CAM - Lallana - 81 - 25 g.

RS - Jovetić - 87 - 23 g.
LS - Neymar - 86 - 21 g.

Planiram kupit jednog iskusnog obrambenog (kad kažem iskusnog mislim 22-25 god.), gledam Leeroya Fera kojeg nisam uspio potpisat preko ljeta, rula frajer imam ga u repki (mogao bih čak mijenjat Obija za njega s obzirom da trenutno nemam ni lipe) i Adryana.

Rulaju ovi novi transferi u Fifi, ne bih mogao ništa da nije svega toga. Izmuzao sam duplo veće cifre iz nekih igrača, a ostale sam dofurao u zamjenu za neke koje bih ionako prodao + neka minimalna cifra. Tako da sam ja ustvari s 21 mil funti dofurao Neymara, Jovetića, Obi Mikela, Leitnera i Gardnera. Jako dobra momčad trenutačno, bojim se da će mi ubuduće postat opet prelagano i neće biti zabavno, al što sad, il ću prebacit klub il počet ponovno s drugoligašem.

#opširno
« Zadnja izmjena: 05. Siječanj, 2013., 17:40 Freddy »

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #297 : 05. Siječanj, 2013., 18:47 »
Bravo, uspio si napravit najveće smeće ikad. Prodao si Man City i kupio valjda sve 90+ igrače koje si mogao nać. Nezz, meni je to jadno i dosadno. Pogotovo MESSI, Ribery je smeće u Fifi 13, Ibra isto, frajeri imaju 30 godina jebote. Bezveze. Al ae, startao si sa Sitijem, što drugo imaš radit.

Dio igrača sam prodao jer su htjeli otići (Kompany, Kolarov, Nasri, Aguero...), dio jer mi je jednostavno smećast u FIFI (Balotelli, Džeko), neke sam prodao jer su stari i jer sam ih zamijenio igračima iz Youth Academya (Zabaleta, Maicon, Tevez). Messija sam kupio jer je Aguero otišao, a Adrian nije još dovoljno napredovao da bude starter. Ibru sam doveo jer mi je jako dobar igrač i jer je snažan i ima dobru tehniku. Riberya sam odmah kupio prve sezone, trebao mi je jedan brzi krilni igrač, a frajer mi i ovako može trajati još 3 godine minimum. Doveo sam još par 20-godišnjaka iz Milana, Swansea i Benfice, ali po meni je to to. A sa Cityem igram jer su mi najdraži klub, a još nemam joystick da mogu igrat s iole slabijim ekipama tipa Soton. ;=)

*

BlueHell...

• *
  • 16
  • One Team, One Mission
    • FIFA-eXpert
« Odgovori #298 : 07. Siječanj, 2013., 20:44 »
Bok,

Ako ima tko da je zainteresiran za 2vs2 turnir putem Onlinea, nek se javi na PM radi detalja.

Dakle organiziramo turnir 2vs2 (dakle vi i kolega putem interneta igrate protiv druge dvojice :) ), vec smo jednom igrali takav tip turnira i odlicno je bilo, pa ako tko zeli i ima partnera za to, nek se javi ;)

Pozdrav

P.S.
Turnir je za PS3 Konzole

« Odgovori #299 : 10. Siječanj, 2013., 16:50 »
Ja nemam nikakvih zamrzavanja ništa, prije mi se znalo dogodit da nepise minuta,tko igra i to, ali nepamtim kad je zadnji put bilo, al imam bugova kao na Stamford Bridge-u i još par stadiona kad opucam na gol po podu lopta i falim pokraj gola, i onda prođe KROZ reklamu (mantinelu) i prode kroz zid od tribine, dok se na nekim stadionima odbije, nekad me zna iznervirat kad me disconect sa EA servera, i mrzim bug što ne dobijam XP za challengeove.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9