HCL.HR

FIFA 13

• 618 Odgovora
  • 187973 Hitova
*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: FIFA 13
« Odgovori #390 : 04. Travanj, 2013., 19:52 »
Windowsi 7. Originalni X360 kontoler za PC, kupljen u Infomarku. Nikakvih problema ni u jednoj drugoj neoriginalnoj igri, jedino u FIFAma.
Nezz, frend je rekao da će mi poslati neko joypad fix jer je i on imao sličnih problema, pa da vidim kako će ići.

A ovo što se tiče da je možda razlika u oriđiđi i neoriđiđi FIFI, ne znam. Da mi radi kontroler vjerovatno bi i kupio original, ali ovako jedino se mogu nadati da će prodraditi.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #391 : 05. Travanj, 2013., 01:34 »
07/12/2013 gubim u Premiershipu od Chelsea koji je čitavu sezonu suvereno prvi te od tada nanizujem sedam pobjeda zaredom do ponovnog susreta u kojem smo odigrali 0:0 uz puno prilika sa obje strane. Posebno se ispromašivao Walcott. Chelsea se pokazao kao najtvrđi orah od svih protivnika.

U zimskom prijelaznom roku pokušavam se riješiti Laurenta Koscielnya i Bassonga kojeg sam nedavno kupio, ali nisam uspio. Rasprodat ću obojicu na kraju sezone. Manchester United nije uspio realizirat transfer sa Newcastelovim stoperom Yanga-Mbiwaom. Pošto se radi o jako dobrom i mladom stoperu, posegnuo sam u klupsku blagajnu i doveo naturaliziranog francuza. Koristit ću ga u rotaciji sa Lovrenom i Chedjouom. Nekako mi se čini da Arteta nije kalibar za Arsenal pa bi ga mogao zamjeniti za supertalentiranog Kovačića koji već sad ima overall 83. Uz njega želja mi je dovesti i Maria Götzea, pa ću možda poslati na posudbu Ramseya ili Coquelina. Iz igre u napadu će vjerovatno ispasti Mandžukić koji se nadavao dosta golova, ali je nekako suvišan uz Podolskog i raspoloženog Walcotta koji igra nogomet karijere. Prezadovoljan sam sa Manđom, no ne uklapa se u brzu Arsenalovu igru, nekako je suviše nezgrapan; Real je zainteresiran za njegove usluge, pa bi mogao dobit rekordnu svotu novaca za njega.

Da se vratim malo na utakmice; Manchester Utd. me izbacuje iz liga kupa u 86 minuti golom Fletchera te ukupnim rezultatom od 2:3 prolaze u finale. Možda i najteža utakmica sezone gdje su me Kagawa, Rooney i RVP namučili do iznemoglosti. Nakon serije pobjeda u prvenstvu, neočekivani šok priredio mi je Swansea i hladnim tušem u devedesetoj zaustavio nevjerovatan niz od 7 pobjeda zaredom. Nakon dva neuspijeha na noge mi je dolazio Milanski Inter i prva utakmica osmine finala. Na teren sam poslao najspremniju i najbolju momčad koja je iznjela veći dio sezone i prošao relativno sretno. Kovačić i Palacios su mi priredili podosta muke i jedva sam isčupao nekakve bodove zahvaljujući trima fenomenalnim obranama Pletikose te uspijeh koji mi daju nadu u realan prolaz dalje.

Do kraja me čeka još 13 utakmica u prvenstvu, Liga Prvaka te nada da ću nešto napraviti napokon u FA CUP-u.

« Odgovori #392 : 05. Travanj, 2013., 05:58 »
Pa Cole ti izgleda da si dobar u ovome. Napravi bolji tim, kupi igrace. I da znam da je pletikosa vas, ali nije on najbolji. Kupi nekog drugog, mislim znam da je on dobar ( ovdje mislim na igru ) ali ima i boljih. Ne znam kako je to u FIFI. Igras li samo taj mod? Vise volim meceve sa frenfom, ili online. Ajde pobjedit ces ti sa tvojim skillovima sve ;)

Btw. Sada opet stvatio FIFU da se downloduje, nadam se da ce to konacno rijesiti problem.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #393 : 05. Travanj, 2013., 11:36 »
Kada se pojavi Messi screen samo čekaj. Meni nakon minutu + uđe u igru svaki put.

« Odgovori #394 : 05. Travanj, 2013., 13:20 »
Nista i sa creckom ne pomaze. Ponovo instaliranje isto ne pomaze. Jednostavno nista ne pomaze. Dakle kada idem da biram drzavu stisnem ENTER i cresha se. Probao sam sve moguce nacine, ali ovo je vise prevrsilo svaku mjeru. Ja se satima mucim oko toga i opet nista. Mozda nije dobar creck. :wildboy:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #395 : 05. Travanj, 2013., 21:40 »
Znači planirao sam nešto napravit u FA CUP-u i Ligi Prvaka.

FA CUP otišao Manchester Unitedu.
Baš i ne igram remije ove sezone; ili gubim ili pobjeđujem u nizovima. Chelsea bježi 10 bodova, 10 utakmica do kraja.
Nemogu vjerovat da u dve sezone ništa nisam uspio ovojit.

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven
« Odgovori #396 : 05. Travanj, 2013., 22:36 »
@Pajko

Vidi ovo, možda pomogne.

*

Mr.black

• **
  • 151
  • PS4
« Odgovori #397 : 05. Travanj, 2013., 22:49 »
Citat:
FA CUP otišao Manchester Unitedu.
Baš i ne igram remije ove sezone; ili gubim ili pobjeđujem u nizovima. Chelsea bježi 10 bodova, 10 utakmica do kraja.
Nemogu vjerovat da u dve sezone ništa nisam uspio ovojit.

pokušaj smanjiti razinu težine možda i osvojiš nešto, prepostavljam da igraš na visokom nivou... :hihi:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #398 : 06. Travanj, 2013., 00:26 »
5/5 težina i custom slideri (otežani čitaj o.p.a). Još dvije utakmice u sezoni imam pa stavim veliki osvrt. ^^

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #399 : 06. Travanj, 2013., 00:51 »
<3 čole rulaju ti ovi reportovi, obožavam te radi toga :)

Igram ja FIFU i dalje stalno, al i dalje Xbox pa nemam volje radit ovakvo nešto (+ previše igram)
Inače, vidim razbio te Wigan 3-0 u kupu. Savršena momčad... S-A-V-R-Š-E-N-A. Planiram sljedeću karijeru igrat s njima i MOŽDA si otežat sliderima igru. Samo mi je bed igrat s Wiganom pa usrat nešto transferima jer ovako prerulaju, baš ono VAU ekipa.

E da, primjetio sam da igra izgleda užasno na ovim tvojim skrinsima. Jel to oni još nisu izjednačili pc verzije s konzolaškim ili ti nisu full detalji? :wildboy:

SPOJLERI:
Ti si updateao transfere i to? Ako nisi - Goetze ti nije dobar kolko misliš. Mislim da, okej, frajer dođe do 90 u 24. godini, ali na CAM poziciji ne pruža ništa više nego neki puno PUNO jeftiniji igrači, a CM je gotovo smiješno igrat s njim. To ti sve govorim iz iskustva igranja s njim BEZ transfers patcha. Ako ti je do efikasnosti momčadi, uzmi si Leroy Fera il nekog sličnog (Fer je nešto stariji i sporije raste, al isto može do 90 na kraju). Ako pak igraš samo po instinktu i uzimaš igrače koji ti se sviđaju, uzmi Goetzea, ima i genijalan player face :)

« Odgovori #400 : 06. Travanj, 2013., 08:29 »
cole postao strucnjak za fifu 13 :hiha:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #401 : 06. Travanj, 2013., 11:09 »
Sezona je završena i moj rad u klubu je pod povećalom. U dvije godine u klubu nisam uspio osvojiti niti jedan trofej, no tek se stvara mega momčad. Po mojem osobnom mišljenju sezona je bila uspješna te svoj jedini neuspjeh vidim u preranom ispadanju u domaćim kupovima. U Ligi Prvaka sam ispao od kvalitetnijeg Intera i nemislim da je to toliki neuspijeh kao što misli uprava kluba. Sezonu u Premiershipu sam završio na drugom mjestu (zabivši navjerovatnih 99 golova), za razliku od prošlogodišnjeg četvrtog.

Asistenti

Imao sam dosta oscilacija tokom sezone pa sam tako u dva navrata imao velike serije pobjeda i nešto manje serije poraza. Poraze najviše pamtim kroz dva domaća poraza od Wigana koji je postao strahovito neugodan za mene nanjevši mi neočekivani poraz u prvenstvu i izbacivši me iz najstarijeg engleskog natjecanja FA CUP-a. Kao najdražu pobjedu vidim onu na Old Traffordu 1:5. U trenutku kada sam ispred sebe imao Chelsea sa 10 bodova zaostatka u 9 posljednjih utakmica, napravio sam seriju od 9 pobjeda zaredom do kraja prvenstva (serija počela pobjedama protiv trećeg, četvrtog i petog na tablici), no Chelsea također nije kiksao i osvojio naslov nakon nekoliko godina.

U zimskom prijelaznom roku kupio sam Yanga-Mbiwau i prezadovoljan sam igračem. Strahovito jak u duelu i istrčavanjima; gotovo da nije izgubio duel 1-1 sa protivničkim napadačima koliko je jak i smatram ga najboljom kupnjom što se tiče faze obrane. Pletikosa je do kraja sezone napravio fantastičan posao skupivši čak 12 utakmica bez primljenog pogotka u Premiershipu. Obranom sam jako zadovoljan pogotovo time što je treća u prvenstvu po primljenim pogotcima. U veznom redu sam najmanje zadovoljan i tu planiram dovesti nekakvo mega pojačanje, jer su mi i Cazorla i Arteta nekako zakazali. Ramsey je dosta toga pokrpao i izborio mjesto u momčadi i za iduću sezonu. Napadačima sam najviše oduševljen. Kombinacija Walcott, Manđa, Podolski i Giroud zabili su 91 gol u svim natjecanjima i tu sam imao najmanje briga u cijeloj sezoni. Giroud me na kraju sezone oduševio te je i on izbjegao možebitni transfer.

Pletikosa

Sagna
Chedjou
Bassong
Koscienly
Yanga-Mbiwa
Gibbs
Lovren
Johnson

Arteta
Wilshere
Ramsey
Cazorla
Oxlade-Chamberlain
Coquelin
Arshavin

Podolski
Mandžukić
Giroud
Walcott
Clayton
Miyichi

Što se tiče ostalih klubova i prvenstava najviše sam iznenađen Valencijinim osvajanjem španjolskog prvenstva sa dva boda ispred Barcelone. Barca je neuspijeh u prvenstvu kompenzirala pobjedom od 3:1 u Ligi Prvaka nad Bayernom. Manchester City osvojio je Euroligu pobjedom nad Sevillom. U domaćim kupovima kao što je ranije poznato Liga Kup je otišao Manchester Unitedu, dok je najstarije englesko natjecanje otišlo Liverpoolu. U elitni razred engleskog nogometa ulaze Shouthampton, Leicester City te Reading. Zlatnu kopačku Premiershipa osvojio je drugu godinu zaredom Lukas Podoslki koji je ujedno i prvi asistent lige sa po 26 golova i 15 asistencija.

Kao što sam ranije rekao; morao sam prodati Manđu iako mi je donio dosta bodova i igrao jako jako dobro. Jednostavno velika svota novaca bila je presudna u prodaji jednog od najboljih igrača sezone. Oxlade-Chamberlaina komotno mogu koristit u napadu na krilnoj poziciji, a još tu ima i mladih dečkiju koji mogu uskočiti i popunit bilo kakve praznine. Pošto mi je od početka vođenja Arsenala bila želja dovesti Maria Götzea to sam i učinio plativši ga astronomskih 40 miliona £. No znam što Mario može, vodio sam ga u Bayernu i radi se o mega igraču koji može biti vođa. Moram posegnuti za mladim i dobrim golmanom, jer se stari Plete umirovljuje na kraju sezone i odmah po završetku sezone overal mu je pao sa 70+1 na 67. Koristit ću ga povremeno u kupovima i kao odmaranje prvom golmanu. U nastavku statistika vođenja Arsenala u dvije godine.

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #402 : 06. Travanj, 2013., 11:15 »
:wildboy:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #403 : 06. Travanj, 2013., 14:11 »
Izgubio prvu utakmicu u prvenstvu od aktualnog prvaka Chelsea 1:2. Jedini koji su bili za prolaznu ocjenu su Podolski i Götze. Ma kako god ih htio pobjedit zrulali su me u svakom pogledu. U međuvremenu doveo sam iz Fortune Düsseldorf vrlo jeftino Fabiana Giefera mladog fantastičnog golmana koji je već u svojoj prvoj utakmici sjajnim obranama pokazao da se radi o velikom talentu; već u prvoj utakmici rasturio i najzaslužniji za prva tri boda. U nastavku pogledajte kako se Götze predstavio Premiershipu i Arsenalovim navijačima; kakav debi.

http://youtu.be/zGiYYp1JeP4

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #404 : 06. Travanj, 2013., 14:36 »
Cole koristiš ti ikakve skillove?!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9