07/12/2013 gubim u Premiershipu od Chelsea koji je čitavu sezonu suvereno prvi te od tada nanizujem sedam pobjeda zaredom do ponovnog susreta u kojem smo odigrali
0:0 uz puno prilika sa obje strane. Posebno se ispromašivao Walcott. Chelsea se pokazao kao najtvrđi orah od svih protivnika.
U zimskom prijelaznom roku pokušavam se riješiti Laurenta Koscielnya i Bassonga kojeg sam nedavno kupio, ali nisam uspio. Rasprodat ću obojicu na kraju sezone. Manchester United nije uspio realizirat transfer sa Newcastelovim stoperom
Yanga-Mbiwaom. Pošto se radi o jako dobrom i mladom stoperu, posegnuo sam u klupsku blagajnu i doveo naturaliziranog francuza. Koristit ću ga u rotaciji sa Lovrenom i Chedjouom. Nekako mi se čini da Arteta nije kalibar za Arsenal pa bi ga mogao zamjeniti za supertalentiranog Kovačića koji već sad ima overall 83. Uz njega želja mi je dovesti i Maria Götzea, pa ću možda poslati na posudbu Ramseya ili Coquelina. Iz igre u napadu će vjerovatno ispasti Mandžukić koji se nadavao dosta golova, ali je nekako suvišan uz Podolskog i raspoloženog Walcotta koji igra nogomet karijere. Prezadovoljan sam sa Manđom, no ne uklapa se u brzu Arsenalovu igru, nekako je suviše nezgrapan; Real je zainteresiran za njegove usluge, pa bi mogao dobit rekordnu svotu novaca za njega.
Da se vratim malo na utakmice; Manchester Utd. me izbacuje iz liga kupa u 86 minuti golom
Fletchera te ukupnim rezultatom od 2:3 prolaze u finale. Možda i najteža utakmica sezone gdje su me Kagawa, Rooney i RVP namučili do iznemoglosti. Nakon serije pobjeda u prvenstvu, neočekivani šok priredio mi je
Swansea i hladnim tušem u devedesetoj zaustavio nevjerovatan niz od 7 pobjeda zaredom. Nakon dva neuspijeha na noge mi je dolazio Milanski Inter i prva utakmica osmine finala. Na teren sam poslao najspremniju i najbolju momčad koja je iznjela veći dio sezone i prošao relativno sretno. Kovačić i Palacios su mi priredili podosta muke i jedva sam isčupao nekakve bodove zahvaljujući trima fenomenalnim obranama Pletikose te uspijeh koji mi daju nadu u realan prolaz dalje.

Do kraja me čeka još 13 utakmica u prvenstvu, Liga Prvaka te nada da ću nešto napraviti napokon u FA CUP-u.