Krenuo igrat karijeru s Bayernom.
Doveo si Alexa kao stupa obrane i Kaku iz Real Madrida. Potonji mi više služi kao zamjena za sjajnog Thomasa Müllera, a riješio se užasnog Anatoliya Tymoshchuka.
U ligi prvaka sam u grupi sa Bragom, Arsenalom i Ajaxom.
Igram poluvrijeme 6 minuta na 4/5 težini. Prvih 10 kola mi baš i neide te bilježim dva poraza kod kuće i variram između 6-og i 8-og mjesta. Napokon hvatam zalet i bilježim pobjede u serijama. Skockao fino obranu i bilježim dosta tekmi bez primljenog pogotka.

Rušim Arsenal u gostima i osvajam prvo mjesto u skupini lige prvaka. U ligi mi sve bolje ide dok Manđa zabija. Povremeno s klupe uđe Gomez, koji tek rijetko starta utakmicu (više u kupu i LP igra). Xherdan Shaqiri mi je opako iznenađenje i u prvih 10-ak kola dosta je mjenjao nešto bolesnog Robena, no onda se desio peh i ozljedio se na 8 mjeseci, tako da tražim zamjenu za nizozemsko krilo. Ova momčad Bayerna je buldožder. Nanizao sam 9 pobjeda zaredom (6 bundesliga, 2 LP, 1 kup).
Kako se Gomez nije baš dokazao i "prokockao" tri starta zaredom, odlučio sam ga trajnije postavit na klupu i naći drugog napadača. Iako je stara iskusnjara sa 35 na plećima, odlučio sam se za nogometnog boga Hernya, platio ga 15m€ i zauzvrat dao Pizarra. Već u prvoj tekmi dokazuje se kao pravi pogodak. U svoj debiju zabija 2 pogotka, a u nastavku pogledajte prvi...
Bayern - Greuther Fürth 5:0 | Henry debutNa polusezoni osvajam četvrto ("prvo") mjesto teoretski, budući da mi je jedna utakmica odgođena radi lige prvaka.
Jako zadovoljan sa stanjem u klubu.
TablicaStrijelci
Igra je napredovala u svim segmentima. Odigrao sam i malo Online tekmi i većinu sam dobio protiv n00bova, dok sam tek jednu seriju prijateljskih odigrao s prijateljem (hi lollik).
Kada bum dodatno raspoložen možda napišem i "mini" recu. ^^