Ljudi, trebam pomoć s kontrolerima. Ovak, imam jedan onaj Trust kontroler iz konzuma i frend mi je posudio Havit HV-G82. Na ovom Trustu mi je desni analog okrenut - gore je lijevo, desno je gore, dolje je desno i desno je dolje... na Havitu mi je desni analog za pucanje/dodavanje, ne znam šta. Znači totalno drugačiju ulogu ima stick, ali su smjerovi dobri. znači ako imam loptu i povučem ga gore, igrač doda/nabaci/puca prema gore. Isto u obrani, ako ga gurnem gore, igrač ukliže gore.
Stavljao sam nove windowse prije 2 mjeseca otprilike, ali sam sa starih spremio ona 3 button file-a iz Fife. Ovaj Trust sam uspio prije složiti još za fifu 13 tak da sam skinuo neki program koji kao namješta gumbe posebno za fifu 12, ne sjećam se više kak se zvao. I samo sam mu dao nove naredbe za desni analog i kopirao onaj buttonData file. Isti sam kopirao u fifu 14 kad je izašla i radilo je, a sad ne radi. Vjerojatno mogu pronaći isti program i ponovo mu zadati te postavke i bit će ok, al šta da radim s drugim kontrolerom? Jel treba u registru podesiti dva različita kontrolera ili? Ili ih spojiti sve "u jedan", pa onda namještati funkcije tipki? Nemam pojma, nisam igrao fifu od nove godine skoro, pa ak mi može netko što prije pomoći :)
EDIT: Rješeno!