Odigrao 5-6 utakmica pa evo prvih dojmova

Opala je težina igre. Ili je AI lošiji. Nešto od toga dvoje je.
Nez kako, ali meni je puno teža nego demo od prošle godine

Prošle godine sam se mogao boriti na Legendary razini, dok ove godine imam problema i na Profesional razini

Što se tiče grafičke strane, igrači su i dalje onako malo teži za prepoznati, ali zato rulaju jako navijači, trava i mreža. Pogotovo dobro su odrađene snimke nakon poluvremena, koriste neki totalno drugačiji format prikaza, izgleda nekako kao prijenos na tv-u

I da, prije par časova igram protiv Cityja, a Džeko pravi faul, nagurava se s mojim igračem i dobiva crveni karton

Nez rulaju te male sitnice
Što se same igre tiče, golmani su postali puno bolji jedan na jedan, nije više tako zgodno samo gađati suprotni kut i očekivati pogodak. Udarci iz daljine su isto nezgodniji, no ako lopta dobro sjedne na nogu rula to jako. Također zgodan detalj je da možete golmana uhvatiti na pogrešnu nogu :) Možda zbog toga i ispaštam ovoliko, jer sam se primarno naučio igrati na krila i pogotke glavom, što sada i nije toliko jednostavno izvesti, potrebno je puno više udaraca izvan okvira.
Još jedna novost koju pozdravljam je mogućnost preuzimanja igrača koji ne izvodi korner/slobodni udarac te traženja lopte,, već vidim da će ovo dovesti do nekih odlično uigranih akcija :)
Protivnički obrambeni igrači napadaju puno pametnije, čekaju trenutak kada je lopta najteža za kontrolu i onda napadaju.
Izbornici su puno jednostavniji, ljepši i pregledniji, pogotovo team menagment.
Ugl dosta zadovoljan, igrat će se opet demo do besvjesti

:tired: