Ja tebe nikad u niti jednom postu nisam vrijeđao, kao što ti to radiš.
Meni je zadnja Fifa bila 2000, a ovu sam sad prije par dana uzeo i od tada sam skupio preko 30h u igri. Znači intenzivno igram i istražujem.
U čemu je problem ako se meni nešto ne sviđa? Zašto to tebe osobno dira?!?
Meni igra nije dobra zbog konkretnih razloga koje sam naveo, a to su:
1. nerealnost
2. prevelika brzina igre koja nije moguća u niti jednoj utakmici na svijetu (jer kao što si ti sam rekoa Fifa je simulacija, a simulacije ne mogu biti "brže" od onoga što simuliraju)
3. golovi se dobivaju odasvud.
4. ne pošten matchmaking. Ja sam tek uzeo igru i ne mogu imati dobru momčad i ne, neću kopovati i koristiti mikrotranskacije koje upropaštavaju sve igre.
5. ne igram s asistencijama i volio bih odigrati koju utakmicu protiv tebe, kako u Fifi, tako i u Pesu.
6. opet nisi odgovorio na pitanje jesi li igrao PES online ili si imao ilegalnu kopiju u kojoj ne možeš dokučiti sve aspekte igre.
7. rekao sam i hrpu pozitivnih stvari koje si zanemario i samo krenuo u napad...
I nauči, molim te, koristiti koji puta tipku enter za novi red, jer ovo je strašno nepregledno i ružno.
Velikim slovima se piše jedino kada netko viče, postoje i brojevi iznad slova na tipkovnici.
Vrijeđaš na veliko, a ljudi koji vrijeđaju rade to zato što nemaju argumenata ili jednostavno nemaju taj kapacitet za iznositi ih suvislo i smisleno.
Da, rekao sam da me bili mozak kada čitam sa strane Fifa igrača ili sa strane PES igrača da je jedna igra realna ili realnija i da je to glupo reći. A ti, nisi me vrijeđao? Tko je rekao da sam "zadrti fanboy"? Sveti otac. Gle, Peace, Hrv4tine ali nije mi se dalo stiskati ENTER, malo sam lijen u zadnje vrijeme. Vidim da se ne slažemo u mišljenju ali FUT i Matchmaking su stvari u kojima sam sigurno u pravu što se naših komentara tiče. A to da nemam argumenata- pa kako da ti 100x objasnim kakav je tu Matchmaking? Objasnio sam ti i ono sa igračem a ti me onda nazoveš fanboyem. Mrzim tu riječ. Zato što mi je FIfa nešto draža od PESa nisam fanboy, čovječe!
1. Nerealnost- isto kao PES, to nema govora da su to neke strašno realne igre. Fifa je brža i ima "zajebaniju" loptu a PES ima zato još gluplje golove, golmane i odbijance to me odbija od dužeg igranja te igre i kpnje iste.
2. Pogledaj si 2:15 minutu na
https://www.youtube.com/watch?v=bJotxHV6whw i pogledaj si 3:35 na
https://www.youtube.com/watch?v=bz2EZhhVnFM . Kako ti imaš dobro oko da vidiš da je Fifa toliko brža? Ja to baš i ne vidim. Znači, ako griješim oprosti. Osim toga, pogledaj oba videa a to su prva dva videa na koje sam nabasao, samo da znaš!
3.
https://www.youtube.com/watch?v=7837USykoVQ https://www.youtube.com/watch?v=VEHJGbG8uBU A ima toga još. Gle, kako sam rekao niti meni se to u Fifi ne sviđa uvijek ali ne može baš svatko svakome zabiti takav gola. To treba znati puknuti i treba biti panj da se ne znaš obraniti na vrijeme.
4. Na FUTu sam platio svoju momčad 50000 coinsa i dogurao do 4. lige u 6 sezona do sada. A to sam nedavno počeo igrati na PS4. Istina, neku lovu sam dobio kao nagradu za Exp na Fifi ali opet ako ne možeš sakupiti tako malo love onda stvarno pogotovo što sada igreači koji su do prije koji mjesec vrijedili par desetaka tisuča sada vrijede mnogo manje. Npr, ja sam na PCu prije koji mjesec kupio Švajnija za 50000 coinsa a on sada vrijedi višestruko manje, no to je zbog nove fore u Fifi gdje limitiraju cijenu igrača... Matchmaking, da opet objasnim, u FUTu ne ide na tu foru da dobivaš tim koji je u rangu tvojeg. Isto kao i u kupu možeš dobiti bilo koji tim koji se trenutno nalazi u tvojoj diviziji. Ja ne mogu sa svojim timom doći dalje od 3. lige jer za prve dvije stvarno trebaš stvarnim novcem kupiti igrače a to se neće desiti da kupim ili imati masu sreće da u kartama dobiješ nekog dobrog igača. Znači, shvaćaš sada? Matchmaking je u tom modu tu da te spoji sa nekim sa kime možeš igrati online (iz regije) i da ste u istoj diviziji bez obzira na snagu tima?
5. To se nikad neće desiti jer se neće :P
6. Igrao sam PES kod frenda par desetaka sati 20+ a online u toj igri mi je bio sav razbacan i nisam se snalazio u njemu, većinom sam kao i Fifu igrao offline sa ekipom. Doduše Fifu 15 igram online nekih 200+ sati na PC+ PS4 jer mi ima bolju online komponentu a ne volim gubiti vrijeme na igru koja mi nije zanimljiva.
7. Nisam zanemario ali ti objašnjavam kako sa igračem od 68 možeš odigrati neku tekmu dobro i kakav je Matchmaking u FUTu i ostalim modovima.
8. Nisam fanboy ali me zapali riječ realnost i današnje nogometne "simulacije". Ja ne znam što ljudi očekuju uopće od tih igara, nije mi jasno. Imaš igru koja pruža dobru zabavu a opet je dovoljno ozbiljna da se moraš pomučiti dok igraš sa protivnikom koji je dobar i još k tome bolji od tebe i protiv tima koji je bolji od tvojeg. Pa, nema mi slađe pobjede u Online Turniru u polu-finalu kada sam sa svojim bokcima dobio igrača koji ima tim što u igri vrijedi par milijuna coinsa. Sve ljubičasti igrači, čak mislim da je imao i Ronalda od 97. Ja to nikad neću imati jer ne kupujem coinse ali i ovako uživam dovoljno u igri sa svojim Španjolskim timom na PCu i Njemačkim na PS4

Je li sada sve jasno? Mislim meni je super kad netko tako komentira kao ti bez obzira što preferira onu drugu igru više nego onu koju preferiram ja. I stvarno, ne trebaš mi govoriti mane Fife, znam ih vrlo, vrlo dobro no i sa njima više mi odgovara nego PES :P