Da daleko bolje u PES-u i kad ti dodije u jednom klubu ne znaš u koji bi poslao zahtjev, jer ne znaš dali ćeš uopće skupit dovoljnu minutažu da se dokažeš i otjeraš konkurenciju.
UFC sam igrao i znam očemu govoriš i zapravo nije loša ideja.
Treninzi su bili na PES-u ali neko vrijeme ali nisu nastavili dalje, tj bila trening utakmica sa prvom momčadi, smor žešči.
U FIFA igri bi to valjalo da su ubacili trening, da ti još više dočara svijet jednog mladog nogometaša koju kreće u profesionalne vode. Igrač bi sam slinio i više bi forsirao igru da vidi kako će se sve razvit. Pogotovo ja koji sam nogometni fan.
Još kad bi mogao sa igračem u FIFA igri potpisivati ugovore sa sponzorima i reklame pravit za njih, e to bi bio TOP!

A ovako si samo fukosiran na nogomet i samo o tomen razmišljaš, a u UFC je bilo bitno za koga ćeš potpisat i kako će se tvoj ugled razviti u svijetu slobodne borbe, dali ćeš imat borbu večeri ili borbu otvaranja turnira.
Pa bi htio da ubace manekenke- jer što je nogometaš bez manekenki pitam ja tebe?! I onda da lijepo napreduješ
do razine zvijezde kluba kojeg odabareš 
Nogometaš bez menekenki je peder. (pogotovo mladi)

Pa bi htio da imaš za svaku utakmicu određeni zadatak (nešto osim zabiti pogodak ako si napadač npr.).
Mislim da zadacima u ovoj video igri nisu potrebni, to sam uvjek u sportskoj igri mrzio.
Jer me forsiraju na to i to mrzim kad me igra na nešto forsira i neda mi mira, kao u NBA pa ja bio pojeo igru od živaca, više se volim opustit kako da završi a ne psovat kad nisam napravio npr 10 točni dodavalja.
Više bi volio da igra ima neku tajnu stastistiku za napredovanje; dodavalja, shot-eva, ubacivanja, krađi lopti, osvojenih zračnih duela, oduzimanja... itd itd. (svaćaš) i da prema tim njihovim nekim 'ocjenam' igrač napreduje nasumično zavisi po utakmici i tojoj stastisici, i da ga se ne ocjenjiva kad uđe u igru u 80'min, jer se nema vremena za bilo šta veliko napravit kao npr ući u 60' min.
A sa svime ostalim se slažem.