RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
šta, tebi je mgs igriv samo zbog akcije?meni je priča u njemu baš pwnala, i tjera te da igraš dalje + kul akcija/stelth/voteva = kul igra :winknkis:
Citat: W3DR4N - 25. Studeni, 2006., 17:57Wow je manji od lineagea, manji od everquesta. Ali stvar je u tome da je wow skupio najviše ekipe, i približio mmo onima koji su ga dotad prezirali. Ali svejedno je wow crta na vremenskoj liniji gaminga.Wow nije ni po čemu revolucija, jednostavno je stari koncept proširen i napravljen igrivim. I to ni po čemu nije loše.
Wow je manji od lineagea, manji od everquesta. Ali stvar je u tome da je wow skupio najviše ekipe, i približio mmo onima koji su ga dotad prezirali. Ali svejedno je wow crta na vremenskoj liniji gaminga.
Baš suprotno, Wow je stari koncept suzio i napravio ga igrivim. MMO je za većinu igrača bio preopširan i iziskivao previše vremena, šta je s wowom dovedeno do neke normalnije mjere. I da, revolucija je, jer je otvorio novu stranicu u gamingu, tj. rekao da se sprema online doba gdje je NPC nepotreban. SP je mrtav za par godina.
a neznam tu sam nasao na ign,sad ne vjerujem da je to iz 80-ih,vjerovatno je neka druga verzija!
oke majstori, maknuli smo se od teme (malo previše) i sad je dosta i tako ;(((
ja igram ff12 i odličan je, to mi je prvi ff do sada.