Ta brzina. Meni ide 250 kb/s max i samo 11 GB mjesečno imam na raspolaganju. 
Čudi mi da ti se grafika sviđa. Manje-više svi sa stim komjunitija koji su dali thumbs down kažu da je to zbog 720p reze. lol
Ne brini se, bit će i težih borbi. I Sazh je prilično dobar lik, btw. (ne mislim na borbe, već ovak')
Zašto uopće koristiš japanske glasove?
Možda mi se grafika sviđa jer je ovo jedna od rijetkih igara koja ide na mome laptopu (core2duo 2,0, 3 GB ram) bez ikakvih problema u 720p, a da nije indie naslov

Nez, odlično je optimizirana barem što se tiče slabijih računala.
Nadam se, ovo sa zdravljem me malo bacilo u depresiju :/ Nez, mene je uspio naživcirati u prvih sat vremena igre

Zato što japanski glasovi u bilo čemu nastalom u Japanu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>američki glasovi.
No najviše sam se namučio s konfiguracijom konrolera... Igra uopće ne ferma x360ce, alogitechov rumblepad 2 ima totalno izvrnut raspored tipki ingame, kao i Strike FX...
Na kraju sam uspio s ručnom konfiguracijom preko Pinaccle Game profilera...
Al mi je trebalo par sati kako bi namjestio i grafiku i gamepad...
Imao sam na žalost malo vremena i stigao samo do prvog save pointa... Al se veselim ovoj igri više nego nekim novima.
Znači nije samo meni do kontrolera

Imam inače DualShock 4 priključen preko USB-a, sve radi, samo su mi tipke X, kocka i krug zamijenjene :/ Nez, i ovako se naučio, nemam volje to uređivati.