RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Gotov s bb-om al opet sam falio 2 bossa,a nema veze,svakako nemam volje nista drugo igrat nego opet nastavljam s bb-om drugaciji build i jos uvijek ima raznih kombinacija s ekipom koju mozes poslat u cathedral ward da izvidim to sta kako i zavrsim ta 2 bossa,plus chalice dungeons nisam probao pa ima da izvidim i to...Al dosadit ce i ovo i morat ce se nekad pljunut lovica za ds3
Pozdrav ljudiKod kupnje GOTY izdanje Bloodborna dobije li se i The Old Hunters ili ?
Citat: darijoman - 18. Veljača, 2017., 04:55Pozdrav ljudiKod kupnje GOTY izdanje Bloodborna dobije li se i The Old Hunters ili ?Oprosti nisam vidio, da ja imam GOTY i uključuje DLC.
Citat: dilo_trasul - 18. Veljača, 2017., 06:08Gotov s bb-om al opet sam falio 2 bossa,a nema veze,svakako nemam volje nista drugo igrat nego opet nastavljam s bb-om drugaciji build i jos uvijek ima raznih kombinacija s ekipom koju mozes poslat u cathedral ward da izvidim to sta kako i zavrsim ta 2 bossa,plus chalice dungeons nisam probao pa ima da izvidim i to...Al dosadit ce i ovo i morat ce se nekad pljunut lovica za ds3 Jesi odigrao The Old Hunters i Dark Souls 2 ?