Znači:
Problem je cijelo vrijeme samo i isključivo u Rockstarovom downloaderu!
Ako bih prekinuo download on onda ne provjerava filove koje je skinuo nego samo nastavi dalje gdje je stao i tako zna spremiti ISTI file pod drugim imenom...
Onda sam prvo skinuo
MD5 file checker koji je isključivo za RGSC verziju igre.
Znači učitate file i prekopirate kod sa stranice da vidite je li sve u redu, ako nije izbrišete taj file i RGSC opet započinje download.
Nakon što sam sredio tih par grješaka mogao sam doći do launcha, no i onda ne bi radio...
Zatim kad sam skroz puko jer i njihov support ništa ne zna i šaalju moj upit "višim instancama" odlučio sam se za "sivi" potez.
Skinuo sam torrent pre load verzije koja nema nikakav crack ili modificirane datoteke.
Zatim sam stavio download folder moj folder od GTA V. Napravio forec re-check i onda je torrent ustvrdio još par grješaka i da sfileu x64a.rpf fali kakvih 2,3% podtaka...
Što RGSC nije mogao nikako otkriti, kao što nije pomagao ni repair...
Nakon toga sam dobivao error code 2 da nije RGSC dostupan... Opet poludim i nađem od nekog frajera na Rockstar supportu GTALauncher koji radi (upisao sam GTA V error code 2 fix)
I onda sam KONAČNO mogao u igru! Vidim po njihovim forumima da i hrpa drugih ljudi ne može u igru radi istog problema!!!
Stvar je u tome da bi se sve trebalo downloadati odjednom što je skoro nemoguća misija, jer im brzina nakon par minuta padne do 60KB/s i ako ne napravite pause pa resume brzina na tome i ostane....
Ljudi ne mogu svake 3 minute sjediti za kompom i klikati pause, pa resume, a ako prekinete download dogodi se ljudima što se meni dogodilo...
Ovo je stvarno loše organizirano od strane Rockstara i smatram da su svi trebali dobiti Steam key, jer on barem može normalno verificirati podatke i nešto konkretno napraviti...
RGSC nikad više download preko tebe...