avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
@Dyno33 , da li mogu znati koja ti je brzina interneta ? meni se dogadjaju slicna sranja . Istina imam dosta sport internet za danasnje vrijeme, ali dok sam igrao GTA V online na PS3 sve je bilo oke, bilo koja druga online igra sasvim oke radi osim GTA. Jedini me kicka, ne dozvoljava spajanja i sl.Jedna ekipa kaze da treba 15-25 megabitni internet drugi kazu da je do Rockstara, vise ni sam ne znam sto je . Kupis igru za 60 eura, komp za skoro soma i pol i onda ne mozes igrat ko covjek
Citat: Ementaler - 20. Travanj, 2015., 20:46Malo kasno javaljam, ali ne mogu onaj Heist večeras ipak momci, može odgoda do sutra? Čekao sam te no ipak nas se je skupilo 4 Odličan session, igrali smo 3. heist, prešli smo "samo" prve tri setup misije. Nakon 2. misije nam je pukla veza i svi su se odspojili i trebalo nam je dobrih 20 minuta da se opet svi skupimo. Tu isključivo krivi Rockstar i matchmaking sistem. Dvojica uđu u moj lobby, a treći ne može nikako? Zašto? Ne znam, ali mnogima to postaje veliki turn off od Online-a. Ja sam strpljiv, gledam usput serije s rtl-a pa se ne živciram toliko jer znam da vrijedi. I vrijedilo je, 3. pripremna misija u heistu je odlična. Ne želim nikome spoilat, ali na kraju, kad svi uđemo u svoj avion, poletimo, i počne borba u nebu...odličan osjećaj, kao da me odjednom netko prebacio iz GTA u HAWX. Odličan osjećaj!(Klikni za pregled slike.)g
Malo kasno javaljam, ali ne mogu onaj Heist večeras ipak momci, može odgoda do sutra?
Meni se dogada ista stvar s ovom brzinom. Loading mi zna biti svejedno jako dugacak.Izasao je prekjucer update za iFruit app te sad podrzava i PC, in case you missed it :)
Citat: Dyno33 - 20. Travanj, 2015., 22:37Citat: Ementaler - 20. Travanj, 2015., 20:46Malo kasno javaljam, ali ne mogu onaj Heist večeras ipak momci, može odgoda do sutra? Čekao sam te no ipak nas se je skupilo 4 Odličan session, igrali smo 3. heist, prešli smo "samo" prve tri setup misije. Nakon 2. misije nam je pukla veza i svi su se odspojili i trebalo nam je dobrih 20 minuta da se opet svi skupimo. Tu isključivo krivi Rockstar i matchmaking sistem. Dvojica uđu u moj lobby, a treći ne može nikako? Zašto? Ne znam, ali mnogima to postaje veliki turn off od Online-a. Ja sam strpljiv, gledam usput serije s rtl-a pa se ne živciram toliko jer znam da vrijedi. I vrijedilo je, 3. pripremna misija u heistu je odlična. Ne želim nikome spoilat, ali na kraju, kad svi uđemo u svoj avion, poletimo, i počne borba u nebu...odličan osjećaj, kao da me odjednom netko prebacio iz GTA u HAWX. Odličan osjećaj!(Klikni za pregled slike.)gAuu, sad mi zao sto nisam bio s vama :) ali cekaj - to znaci da ste rijesili sve setupe i ostao vam je samo Heist za rijesiti? Jer yo mi je zapravo idealno, to bi htio i posnimiti malo :)