avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Meni se sinoć sve skinulo.Spreman sam za igrat, ali mi se neda odmah na online... Imam idući tjedan hrpu poslova, pa dok si ponovno napravim lika i sve (odusato sam od prebacivanja PS3 saveova na PC) trebati će mi vremena.Ne žuri mi se previše i kada ću igrati s nekim online htio bih voice chat i ozbiljnije igrače, a ne klince.Ja nemam puno vremena za igrat i ne želim trošiti vrijeme ako netko baca glupe fore i stalno umire ili ako nema voice chat...
Citat: Hrv4tin4 - 11. Travanj, 2015., 10:17Meni se sinoć sve skinulo.Spreman sam za igrat, ali mi se neda odmah na online... Imam idući tjedan hrpu poslova, pa dok si ponovno napravim lika i sve (odusato sam od prebacivanja PS3 saveova na PC) trebati će mi vremena.Ne žuri mi se previše i kada ću igrati s nekim online htio bih voice chat i ozbiljnije igrače, a ne klince.Ja nemam puno vremena za igrat i ne želim trošiti vrijeme ako netko baca glupe fore i stalno umire ili ako nema voice chat...Moze lako biti da gta online nece funkcjonirati na pocetku. Serveri nisu radili mjesec dana kad je izaso Online za stare konsole.
The PC version of Grand Theft Auto V will be arriving on April 14, 2015 at retail and as a digital download. The Day 1 Title Update (required for play in Story Mode and GTA Online) will be live at 12:00 AM BST (in the US, this is Monday, April 13, at 7:00 PM ET, 4:00 PM PT). Pre-loads for digital downloads are currently available via Rockstar Warehouse and Steam.