HCL.HR

Grand Theft Auto 5

• 3111 Odgovora
  • 1015945 Hitova
*

Hrv4tin4

• Gost
Odg: GTA V - općenita rasprava
« Odgovori #2670 : 02. Studeni, 2015., 09:22 »
Ne znam što bih ti pametno rekao...
I ja sam imao problema, no ja sam igru skidao za vrijeme dana i s puno većom brzinom pa sam kroz 4-5h bio gotov s tom mukom...

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2671 : 02. Studeni, 2015., 22:07 »
@Hrv4tin4: Navio sam sat da mi zvoni svakih sat vremena preko noći, pa onda ustanem, kliknem na " retry", vratim se u krevet i tako do jutra.
:bonk:
Rješenje možda jeste malo radikalno, ali funkcioniše- tako da sam stigao i do nekih 30%.
Poslao sam i mail na support, ali ne vjerujem previše tome.

U svakom slučaju, vidjećemo za koji dan kako će ovaj cirkus na kraju završiti.
:kava:

:ave: :wildboy: isuse bože. pa jel sad neka navala zbog popusta ili koji bog? nije igra jučer izašla da je takva frka...

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #2672 : 02. Studeni, 2015., 23:07 »
Pojma nemam... :tired:
A da je neki popust, ne znam baš... Igra je bila oko 38$, što je opet fino smanjeno u odnosu na pravu cijenu- ali svejedno mi nije jasno koji vrag se dešava, pogotovo jer je igra izašla prije gro vremena.

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #2673 : 03. Studeni, 2015., 08:39 »
Ja sam ih već ranije bio kontaktirao poradi problema s njihovim downloaderom i rekli su da rade na otklanjanju kvara....

Rade oni to već pola godine i ništa od toga... Nažalost je tako kako je i samo možeš molit Boga da ti na kraju, radi tog prekidanja, filovi ne budu koruptirani...
Stvarno nemam pametnije ideje, jer sam i ja sjedio uz računalo i stiskao retry ili reconnect - ne sjećam se više.
Samo znam da sam igru 5 fucking puta skidao.

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #2674 : 03. Studeni, 2015., 10:14 »
Da, upravo su mi poslali mail sa nekim generičnim objašnjenjem koji valjda ne pali ni osnovnoškolcima. :fpalm:
Ma nema veze, ne žurim ionako nigdje- malo po malo pa ću skinuti... Samo se nadam da neće biti koruptiranih file-ova kao što kažeš.
Kad sam već stigao do ovih 21GB, stići ću i do tih 68.

*

des3iny

• 1387
  • xD xD xD
« Odgovori #2675 : 03. Studeni, 2015., 12:12 »
Postoji velika šansa da će ti biti koruptiranih podataka pošto njemu prekine usred prebacivanja i nastavi poslije. Tak je i meni bilo kad sam na launchu skidao (iako sam ja koristio automatizirano rješenje za resume - javi na PM ak ti se da malo programirati s AutoIt-om :D)
Tak da ćeš morati koristiti onaj MD5 checker na kraju downloada

zašto nisi u početku skinuo jogurt RGSC verziju pa pečeve nastavio sa official downloaderom? vjerujem da bi ti bilo puno lakše tako.

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #2676 : 03. Studeni, 2015., 13:26 »
Huh, zanimljive stvari cujem od tebe druze sudbonosni... Ajd javim se cim dodjem kuci.

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #2677 : 05. Studeni, 2015., 19:29 »
UPDATE 1:

Na preporuku kolega ovde, kod jednog druga sam našao jogurt verziju, koju sam zatim instalirao drito u ovaj folder koji je već RSSC napravio, s tim da sam zadržao stari launcher.
Kada sam ga pokrenuo, verificirao je postojeće datoteke i izbacio da je ostalo još oko 1GB za skinuti do kraja.

Večeras oko ponoći krećem na fazu 2, da skinem i taj zadnji dio pa ćemo onda pokrenuti MD5 da vidimo šta baba kaže za kolače.

\:D/

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #2678 : 06. Studeni, 2015., 03:05 »
UPDATE 2:

Skinuto sve u rekordnom roku, bez pucanja i bugova.
Updater je samo dodao na kraju neki patch od 480 MB i to je bilo... pokrenuh je iz prve.
\:D/

Nakon neka dva sata provedenih igrajući, šta drugo reći nego "wow"... vrijedilo je čekati i gnjaviti se sa ovim.
Nisam se bavio grafičkim postavkama, ali koliko se da vidjeti- sve ide veoma fluidno, bez zastajkivanja i štekanja.

Eto tako, Metalni se zahvaljuje još jednom svima koji su mi pomogli sa savjetima i mišljenjima, i odjavljuje se do nekog drugog javljanja... :hug

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2679 : 06. Studeni, 2015., 06:57 »
baš mi je drago :approve uživaj :hiha:

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #2680 : 06. Studeni, 2015., 10:15 »
Uzivaj, zasluzio si.

*

poire

• *
  • 62
  • Život borba
« Odgovori #2681 : 07. Studeni, 2015., 00:59 »
Od kada igram GTA V nista ne stižem hah Prva stvar kad upalim laptop je steam i GTA :loludara:

« Odgovori #2682 : 10. Studeni, 2015., 18:39 »
Ekipa jel ima tko da je zainteresiran za Criminal Mastermind? Ja i dva frenda tražimo četvrtog. Uvijeti su:

da imate mikrofon
da ste dovoljno velik level da možete kupit najbolji armor
da ste sposobni ne umrijet na hardu
da više manje znate sve Heistove

Ako ste zainteresirani pošaljite mi privatnu poruku tu ili na RSC (Bazingano1).
Pitanja postavljajte tu tako da ako neko drugi ima isto pitanje, da nemoram svakome posebno odgovarat.

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #2683 : 10. Studeni, 2015., 18:48 »
Ja sam za. Ali ako to nije svaki dan. Mogao bih izdvojiti po sat vremena par dana u tjednu.

« Odgovori #2684 : 10. Studeni, 2015., 18:58 »
Pa mi smo mislili navečer po mogućnosti što češće jer mi svi možemo više-manje svaki dan navečer, ali je zapravo najbitnije da se dođe u dogovoreno vrijeme ili da se bar javi ako se promijeni plan.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9