mos ti pricat sta oces SW:TOR nema sanse da postigne veliku populaciju kao drugi MMO ,a i bilo je razocarenja od mnogih igraca vidio sam puno kritika!!mozda bude dobra al nece imati toliki broj igraca koje ce imati GW 2 i TERA online u to sam 100% siguran!!
- A zašto ljudi imaju potrebu da budu kao ovaj na slici ovdje ?

- Evo TOR sada ima samo u Americi oko milijun preordera i to bez digitalnih narudžbi i ostatka svijeta uračunatih u taj broj
http://www.vgchartz.com/charts/preorders.phpA osim toga niti jedna igra dosad nije imala ovoliki broj igrača u beti oko 2 milijuna sveukupno , a 750 000 preko ova dva zadnja vikenda sa time da niti jedna od ove 3 igre neće sasvim sigurno dostići 11 milijuna pretplatnika koliko WoW ima preko noći ali će TOR na početku na zapadnom tržištu imati daleko više od Rifta , znači imati će negdje najmanje oko 2 milijuna ako ne i više igrača koji će igrati ovu igru na početku sa time da će o tome da li će nastaviti igrati TOR ili neće kasnije sve ovisiti o kvaliteti TOR-a i njegova sadržaja i endgame contenta.
- Ovo što si ti vidio negativnih kritika pa ima ih svaka igra , imaju je i one najuspješnije kao WoW a imat će ih i GW2 i Tera to je sasvim sigurno, ono što je najbitnije je da za TOR ima puno više dobrih kritika nego onih drugih koji uglavnom dolaze od sandbox fanova i onih koji više ne vole sadašnji model MMO igara tradicionalni thempark sa trinity modelom ali takvih je vrlo malo jer največi broj igrača MMO-a igra još uvijek igre kao što su WoW koje imaju taj koncept i on im ne smeta .
eto sam cu reci ovako posto je TERA korejska igra kod njih je ove godine proglasena naboljom igrom godine imaju 40 SERVERA onda ti govori koliko je igra popularna a jedan frend mi rekao koji zivi u koreji da dolazi sve vise i vise igraca i da 90% servera na HIGH populacija :) onda znas da igram mora biti dobra!! za EU,US,FRA,GER development je En Masse Entertainment!
A Tera sigurno nije najpopularnija igra u Koreji čak štoviše nije niti baš nešto uspješna tamo, tamo je još uvijek Aion najpopularnija igra
http://mmofallout.com/tag/server-merger/- Tako da se postavlja pitanje ako igra ne može uspjeti u vlastitoj zemlji kako onda može na zapadnom tržištu pogotovo stoga što su te azijske igre napravljene na jedan drukčiji način nego ove zapadne jer za zapadne igrače azijske igre personificiraju jedan poveći grind i nikada ne mogu dostići popularnost igara napravljenih na zapadnom tržištu jer se ukus azijatskih igrača i igrača sa zapadnog tržišta razlikuje .