Obije igre su dosada najbolje prodavanije pucačine ove generacije.
Što se tiče CoD Modern Warfare-a i Halo3, općenito igre, stvarno je veliki napredak u seriji CoD-a i Halo-a , em što se tiće grafike em što se tiće gameplaya i doživljaja same igre .
Single Player je odličan, puno zanimljivih misija, dosta novih stvari i efekata koji , i ako jesu bili u prošlim pucačinama, nisu dolazile toliko do izražaja. U Halo 3, prostor, (jest dobra grafika, efekti itd.) ali stvarno nije toliko zanimljivo više jer su malo dosadili s tim si-fi forama. CoD se istiće u nekim u nekim novim kul detaljima poput killa s nožem, granate lunchera, trčanja i drugo. Halo 3 donosi stvaro realan izgled nekih poznato gradskih ulica u svijetu dok CoD toliko ne imitira realne dijelove svijeta, a ima par sličnosti iako saka.
Multiplayer, šta da vam kažem, kod CoD-a , super ideja za stvaranje vlastith slotova za oružija, lvla i rankova, kod Halo 3 isto par super stvari. Što se tiće mapa, obadvije igre imaju svoje neke mane i prednosti. Nisam osobno igro mapu ali sam pročitao, u Halo 3 mapa Killhouse, "one room-warhouse", jednoj sobi, a? Ali igra u drugim prostorima, planinama id. jednostavno owna CoD 4.
Eto to je neko moje mišljenje, igro sam obadvije igre, malo manje Halo 3, ali dovoljno sam vidio i pročitao. Pa eto prokomentirajte svoje mišljenje i ispravite me tamo gdije griješim, osim gramatici