Dragi naši Hearthstoneovci, izašla nova expanzija, a ja se jutros osjećam baš lakerski

Otvorilo se nešto packova a među njima i par legendarnih. Iz prologa sam dobila Valeeru The Hollow, poslije Druidovog DK kojem sam se najmanje nadala jer nisam naročito igrala s tom klasom. Tek sam nedavno napravila Burgle Rogue deck jer je užasno zabavan. No dobro, poklonu se ne gleda u zube, jel

Očistila sam prvo krilo i moram priznati da su mi se mnogo dopali bossovi, čak sam ponovno morala praviti deckove specijalno protiv njih kao što sam nekad protiv bossova u starim expanzijama (ove nove su bile znatno olakšane), a pojačana doza izazovnosti uvijek dobro dođe. I dopalo mi se što Blizzard pokušava da nam donekle ispriča lore WoW-a, pa sam se dala dodatno istraživati priču o Lich Kingu i ostalima.
Nakon toga sam otvorila 16 packova u kojim su bile 3 legendarne, a to definitivno nisam očekivala nakon što mi je prijatelj rekao da je u 50 packova otvorio samo 1 legendarnu (i to neka po imenu Rotface

)
Bila sam presretna kad sam vidjela da je u pitanju Lich King, upravo mi je on donio pobjedu protiv Lord Marrowgara

...još jedan DN, fino će se uklopit u moj Midrange Demon deck

Savršena za Elemental Mage deck

Kako se vama posrećilo sa packovima i prologom? I gdje da uvrstim Valeeru The Hollow, sa kojim deckovima se najviše uklapa?