oćeš reći da je tebi ovo sve dobro
pa daj me nemoj jebat
ja sam izdvojio pet, a o svemu napisao mišljenje
ne, nije mi sve dobro, al reć da je dmc retardiran serijal (dok je zapravo bogovski, stfu :<) je stvarno besmisleno, pa onda da je gta precijenjen (dobiva svu pozornost zasluženo), pa da je fable smeće (wtf, jedina mana igre je što je prekratka) , pa onda mgs (zašto ne bi dostigao "ni pola prvog mgsa"?), pa onda starcraft (al dobro, ovdje se djelomično i slažem), pa onda gow (ono, lik je prejak, ne kužim šta ti smeta na njemu, pa dosta je alternativan, ne? i to da je trebalo ostat na jedinici je totalno gay za reć, to je igra koja je toliko dobra pa da su u 2. napravili totalno isti gameplay (bez ijednog novog elementa jel) samo nove levele i priču nastavili, malo tko bi se bunio), pa onda splinter cell (ne vidim tu neki fors, izgleda mi kao skroz drukčija igra od prijašnjih stvari, samo nosi isto ime), pa onda prototype (stfu, skroz je zanimljivo i fensi :<), pa onda l4d (kul je

) i tako
mislim, nisu meni sve te igre tu super ili nešto da ih branim, al ne moš tek tako po svemu srat bez ikakve osnove osim tog tvog kul drukčijeg pogleda na gaming industriju, govoriš za igre da su smeće zbog toga što imaju ime koje se tebi ne sviđa, znam da je kao neki "humor" al stvarno nije zanimljivo