RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Promjenih samo naslov teme, da bude puno ime igre. GG za otvaranje teme. Da, ovo si gledam uzeti - nije me u početku privlačila, nekako mi izgleda kao da se previše stvari dešava odjednom, ali novijim trailerima me zainteresirala - izgleda kao da ima hrpu toga, puno sadržaja - a tu je još i multiplayer. Ti kupuješ?
Dolazi u kutiji s onim table-standom jelda? :) To će bit ... zanimljivo. Ali šta nije potvrđena podrška i za CPP? Ja mislio s njime igrati...
Nee. Ja mislim da je podržan CPP.
Citat: Ementaler - 14. Ožujak, 2012., 16:45Dolazi u kutiji s onim table-standom jelda? :) To će bit ... zanimljivo. Ali šta nije potvrđena podrška i za CPP? Ja mislio s njime igrati...Nisi dobro citao CPP je poržan, ali......samo kao zamjena za ljevake! Dakle nemozes koristit oba analoga, nego ili lijevi ili desni plus stylus.
Igrao sam i sam pucačine na DS-u ( metroid, cod.. ), ali mi to sa stylusom i nije baš bilo nešto, osobito u frenetičnosti multyplaya. Pitam se gdje je nestao onaj dodatak za palac što se promovirao na počecima DS-a, ako ne netko siječa...
Videl sam ocjenu od famitsua i ok je da je dobil 40 od 40, ali izgleda mi linearno na traileru. Bezveze mi je nekak letjet ravno i streljat okolo. Moram videt europske i us reviewe, ak nije linearan odma uzimam. ak je onda malo cekam.