avantura, 11 bit StudiosDatum izlaska: 13.06.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Priča je u prvom dijelu bila odlična.A to što si ti x360 fanboy i što ne možeš argumentirat svoje tvrdnje osim da napišeš smeće, sranje dovoljno govori.
Citat: Dodo - 01. Listopad, 2008., 19:55Tisi reinkarnirani kurac. Majkemi.Možda, ali barem nisam tvoj kurac. Neznam šta bi da moram seksualno općit s gumenom lutkom svaki dan
Tisi reinkarnirani kurac. Majkemi.
Molim administraciju da ih bana. Jer su retaji. I smrde lol.
ajd da zavrsimo pricu killzone je smece koje je izaslo na smecu od konzole a GEARS OF WAR je remek djelo epic gamesa i takoder je izaslo na remek djelu od konzole a to je sveta konzola XBOX360. al ozbiljno mislim ako kupujete sony boga mi ce te se naigrati i to ce te se se sranja naigrati a kupite li x360 naigrat ce te se remek djela a jedno od tih remek djela je GEARS OF WAR ili DEAD RISING kad cete take igre igrat na ps3 NIKAD
Polako, ima vremena za banove, za sada se obojica mogu smatrati opomenutima. Kao i Dodo.
Citat: Dodo - 01. Listopad, 2008., 20:12Gle, imam frenda bosanca koji gasi internete. Nemoj me tjerat da ga pozovem.dodo nemoj se ljutit al tebe treba streljat koko si glup
Gle, imam frenda bosanca koji gasi internete. Nemoj me tjerat da ga pozovem.