Isprobao, zgodan sam nema šta.

Radi fluidno na najvećim postavkama. Nemrem se odlučit igrat s mišem ili kontrolerom, pa ih kombiniram. Vožnja mi je solidna, ali prava je šteta što se nemože poštimat sensitive skretanja. Mrvicu sam razočaran grafikom, no to je do porta igre, da je prvotno rađena za PC bila bi to druga priča, no ajde igra tu dobiva prolaznu ocjenu od mene.
Odigrao svega sat i nešto sitno i sviđa mi se dosta toga, osim što se već sada nadzire neka monotonost, no nadam se da će biti razbijena odličnim i raznolikim misijama. Sviđa mi se poznati Rockstarov gameplay i potjere koje su dosta fluidno izvedene, dok se prolazi kroz uske prolaze i uske prostorije u interijeru, igra malo pomogne u kretanju, što naravno nije loše, baš zbog tog vizualnog dojma.
Rula mi način na koji se prilazi zločinu - pronalasci, riješavanje i ispitivanje. Ekspresije lica djeluju stvarno i zbilja su nešto posebno. Dobivam dojam da li sumnjivac govori istinu ili laže. Bojim se jedino monotonosti koju sam ranije spomenuo, sutra nastavljam igrat. Čini mi se da bolje radi port na PC, nego sama PS3 igra.