Jer igra je smece zbog njubova, jel da?
Malo mi mizerna to isprika, nesto sto cujem svako malo.
To i ljude koji se pocnu prepucavat i pickarat u champ selectu odmah.

Nezz. Nadi 2-3 frenda koji su solidni i igraj premadeove. Imas moj nick, addaj me i nabaci koji invite ponekad.
Na Skypeu relativno cesto igram s ljudima.
Baci se na normal draft ili ranked.
U ranked ce svi biti slicnog ranka kao ti i nece biti situacija kao 300 win vs 1000 win igraca.
Ali ne ocekuj poboljsanje ako se ne mozes sam dignuti u rankingu, bilo u normal ili ranked matchevima.
Sto se tice ljudi sa 1000 winova u Normal matchevima, ranking se tu vodi po Win/Loss ratiu.
Recimo, ja trenutno imam oko 410 pobjeda i 350 poraza u Normal matchevima.
Netko sa 1000 winova moze imati 1100 poraza, sto ga stavlja u negativu i matchmaking ga smjesta sa ljudima koji imaju vise pozitivan W/L ratio.
Tako da manje-vise konstantno dobivam protivnike sa 600-700+ winova uz svoj w/l ratio.
I realno, vecinu matcheva dobijem takve likove ako su u mojem laneu jer s razlogom imaju negativan w/l ratio.
Zena mi igra duze od mene, ima skoro 700 winova, ali 800 poraza i igranje na njezinom accountu mi je poput igranja tutoriala. Dobijem 80% matcheva.
Ne mozes utjecat na takvo nesto. Ako ces se zivcirat oko takvih sitnica, bolje da ne igras LoL. Jer ono, igras protiv ljudi. Svako malo naide netko dobar i dominira tvoju ekipu.
Ili ti dominiras protivnike, dode na isto.
Uzmi champove koji mogu sami kontrolirat tok igre. Instalockaj nekog mida ala Morgana/Gragas/Mordekaiser/Karthus/Anivia & co.
Ili uzmi AD carrya. Uglavnom, odaberi carry ulogu ala mid, AD carry bot ili jungle i igraj dovoljno dobro da ih rasturis.
Stos je u tome da ces na bilo kojoj poziciji ti sam morat znat igrat. Ako nisi uspio nadigrat svog direktnog protivnika u laneu da pomognes ostatku teama, onda nemas bas neko opravdanje za rejđanje.
Sto se tice Eve, ona je definitivno bolja. Prije bih imao nju u teamu nego recimo Heimera, Yia ili Shacoa.
Ali nova Eve nije champ kod kojeg mozes rasturat od prvog matcha. Treba vremena da ju naucis.