Neznam momci zasto se tu prepirete. Radje umjesto pricanja tu kako su noobovi ili kako ih jos vec zelite nazvat su ispusili laneove a vi jedini dobri bili pogledajte di ste vi pogrijesili sta ste mogli napraviti da dobijete game.

Nije tu samo mehanika potrebna da se pobijedi. Skinite lolreplay pa pogledajte partije sta ste izgubili. Nemojte se svadat, pokusajte smirite svoje suigrace. (znam nekad ima uzasno tvrdoglavih i isfrustriranih igraca kojima nista ne pomaze, njih samo mute

)
Ne moze se svaki game dobit, i ne moze se uvijek dobro odigrat. A meni se cini da je najbitnije ne zivcirat kad se game izgubi, a jos bitnije kriviti suigrace.
Za one koji zele napradovati vise u pogledu mehanike nekih championa preporucam pogledati neke coaching snimke od lastshadow9. To je bivsi SC2 igrac i Lol D1 u Koreji. Ima stvarno dobre snimke gdje do detalja zna objasnit stvari (nekad malo i previse jer treba neko vrijeme za to sve usvojiti).

Evo link:
https://www.youtube.com/user/lastshadow9/videosE da i nemojte za sve sta se dogodilo na vasem laneu kriviti junglera. Prilagodite se situaciji u kojoj se nalazite, upratite di bi mogao biti protivnicki jungler. Jungle pozicija je vjerojatno najteza pozicija za nauciti igrati dobro.
Ovdje nikako od vas ne prozivam cisto pokusavam dati neke savjete za stvari koje su se svakome od nas dogodile i na koje smo svi mi isto reagirali.