Sve u vezi tvojeg posta je krivo. Apsolutno sve. Krecem od pocetka a o ban sistemu necu ni raspravljati jer nema smisla.
1. O Lyteu. On nije nikakvo "misljenje Riota". Njega Riot ne kontrolira i on ne mora pitati njih za svaki post koji napise. Prema tome on nije nikakva poslijednja rijec Riota. Njegova nije zadnja. Nije nikakva "radna etika" da misljenje jednog zaposlenika predstavlja misljenje multi-milijarderske firme. Ocito je da nemas pojma kako to funkcionira sto mi je zabrinjavajuce jer si sam vec sposoban raditi. Recimo da sad Cole napise da se ispricava sto je obrisao post nekomu kome nije trebao, to ne znaci da se svi clanovi i suradnici HCL.hr foruma ispricavaju toj osobi kojoj je post krivo obrisan. To znaci da se ON ispricava, NE CIJELI FORUM. Jednostavno nema smisla reci drugacije jer naprosto nije istina, i nevjerojatno je koliko osoba koja bi barem po godinama trebala biti zrela (ti) moze biti naprosto GLUPA da mislis drugacije. Jednostavno mi je to sokantno, jer ako mislis da misljenje jednog zaposlenika stoji kao misljenje cijele kompanije koja vrijedi stotine milijuna, onda je glup zbilja pridjev koji ti ide uz ime. Ocekujem shitstorm od moderatora ali jedino mi je bitno da ti ovo procitas

2. Garen vs Pantheon matchup ti je pun rupa, jedan dio nema veze s drugim, sam sebe pobijas u nekim stvarima i naprosto si u krivu. Pocnimo s ovim:
"Mislim da je to teški matchup za obojicu i da je win ration samo za 10 posto (to je puno da se razumijemo, ali u odnosu na ostale je malo) na Pantheonovoj strani."
-Kazes to kao da je to poprilicno jednako - 60-40, razlika nije prevelika i svejedno moze poci na bilo koju stranu, jelda? E, pa, u zadnjoj se recenici sve to sto si ti rekao brise, jer si rekao slijedece:
"Pa to sam i napisa, Panth u normalnom trade-u na lvl 6 napravi oko 1130 (plus još možda 200), Garen napravi 280, to dovoljno govori o Garenu."
-Imas nesto za reci ili ispraviti, jer si rekao ovo: Garen i Pantheon su skoro pa jednaki i otprilike je ista sansa tko ce dobiti ali Pantheon radi 5 puta vise damagea pa Garen nikako ne moze dobiti.

Ti sam svoje argumente naprosto unistavas, a to govori o tvojoj inteligenciji i o tvojem samoprozvanom "theory craftingu".
Dalje, uvjeti su ti takvi da i Garen i Pantheon imaju isti broj miniona u laneu, te da je sve zapravo na nuli, nema razlike. Okej, fair enough. Iako kasnije radis, ponovno, isto sto si napravio i prije - pobijas si argumente. Brojis damage od jednog i drugog ( krivo ga i brojis, ali o tome malo nize), i kad si dovrsio tko napravi koliko damagea, napises ovo:
"I minion dmg je isto debelo na panthovoj strani." - zelis li objasniti kako? Odvija li se ovaj 1v1 u sezoni 2 pa pantheon ima promote i surge ili si jednostavno opet pogrijesio na najgluplji moguci nacin?
Zatim, sam damage si krivo izracunao, pocevsi od kompliciranog "P baci q onda G baci e pa P passive bloka e pa G baci fjašsoghaipx0rwhafi"
Nadrobio si 50 rijeci apsolutno nicega, doticalo se to pravopisa ili igre, u krivu si. Pantheon skida 1 basic attack ili 1 turret hit svaka 4 udarca ili Q casta koja on napravi. Garenov E i Q se na to isto tako odnose. Kad je to receno, garen ne mora initiateati sa Q ili E, on moze jednom basic attackati i maknuti mu passive, zatim ga silencati i castati svoj E. Da, Pantheon ga za to vrijeme basic attacka i ima veci damage, ali zaboravljas da garen radi vise damagea od pantheonovih basic attackova sa svojim Q i E. Sam Q + E combo radi debelo vise od 280 damagea, kojih si ti rekao, a Pantheon ne radi ni priblizno 1130 damagea ili koliko si vec profesionalno izracunao.
Zaboravljas da Pantheon igra sa spellom manje, ultati moze da pobjegne, ili da initiatea, a ako su obojica u laneu on ne moze napraviti niti jedno. -ALI ZASTO KMEE KMEE????
E pa zato sto Garenov Q - i da je blokan pantheonovim passiveom - svejedno silencea i pritom prekida njegov cast. Isto tako zaboravljas da se Garen ne igra tako da all ina i nada se najboljem, a tako se ne igra niti pantheon. Ocito je da Panth ima damage prednost zbog samog skillseta i base damagea, ali garenov W njemu pak daje 20% (ili nesto slicno, ovisi po levelu) bonus armora i magic resista kao PASSIVE, i jos mu daje kratak shield koju smanjuje primljeni damage i, jos bitnije, crowd control efekte koje pantheon itekako ima. Pantheon nece maxati stun, pa ce stunnati garen na otprilike 1 sekundu, u to vrijeme moze ubaciti 1 basic attack, ali sa Garenovim W castom taj stun ce trajati otprilike 0.60 sekundi, i on ce se oporaviti puno prije.
Jos jedna stvar na koju ne mislis je jungler. Garen se ne igra, kao sto sam vec rekao, tako da all ina i tuce se do smrti. Ne. On pokea svojim QWE comboom pa se povuce nazad i pusti da mu passive regenerira health, ponavlja to sve dok ne spusti protivnika na pola healtha, i tek onda all - ina. Ulta mu radi vise damagea sto manje Healtha onaj na koga je castana ima. Pantheon ima manje healtha od Garena, i vjerojatno pocinje sa drugacijim itemima pa ce garen imati vise durabilitya u laneu nego on. Isto tako, 5 Q castoa i pantheon vise nema mane. Ne za poke, nego je vise jednostavno nema, gdje garen nikako nema taj problem iz ocitih razloga.
Tako da, ako do sad nisi shvatio, Pantheon protiv Garena nije uvijek win. Garen moze igrati preko junglera ako ga vec ne moze pobjediti (a moze), a ti si, jos jednom, u krivu. Takodjer, cinjenica da si napisao da Pantheon radi 1130 ili koliko vec damagea je ridikulna, a jos gora je ta da u cijelo to vrijeme garen napravi 280. I ti tvrdis da si ti to "theory craftao". E, pa, news flash, ipak ti ne ide theory crafting. Probaj botove, mozda si u tome bolji