HCL.HR

League of Legends

• 1908 Odgovora
  • 608378 Hitova
*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
Odg: League of Legends
« Odgovori #135 : 03. Rujan, 2012., 19:10 »
Uhodao se sa AP Eve poprilicno.  :hiha:

U zadnjem matchu naisao na Warwicka sa kojih 2500+ healtha, ja bio AP Eve.

Isao ga opalit na blef. Ult+Deathfire Grasp active+E+QQQQQ... pao je doslovno u sekundi.

*

Dzoni

• *
  • 59
« Odgovori #136 : 05. Rujan, 2012., 11:42 »
Ja igrao AP Teema u zadnjem matchu i moram rec da je nafidani AP Teemo OP , jer kad ga nafidas onda mu gljivice imaju 1000+ jos plus otrov protivniku nema spasa. Samo je bitno svukuda stavljati gljivice pa se ponekad nade i neki ks dok ovaj bjezi sa malim heltom  :mrgreen:

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #137 : 05. Rujan, 2012., 12:12 »
AP Teemo je najgora stvar ikad. Totalno beskoristan u  teamu, mora racunat da ce protivnici bit glupi i nece kupit magic resist/oracles.

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #138 : 05. Rujan, 2012., 16:40 »
krenuo igrat bas malo prije, i leaveala 2 lika, jedan se reconnectao, i uglavnom ja malo trollam i score mi 1/7, i kasnije se vratili, pa sam se i ja vratio, napravio triple kill, malo se ufurao i zavrsio 11/10 xD izgubili smo naravno al ae...

*

Dzoni

• *
  • 59
« Odgovori #139 : 05. Rujan, 2012., 21:14 »
AP Teemo je najgora stvar ikad. Totalno beskoristan u  teamu, mora racunat da ce protivnici bit glupi i nece kupit magic resist/oracles.
Tocno , ali kad se to dogodi onda je OP. Kao u mom slucaju.

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #140 : 06. Rujan, 2012., 13:23 »
koji tocno champion nije OP kad se nafeeda? nije stvar overpowerednessa, vec sto imas nadmoc nad drugim champovima, pogotovo ako su squishy.

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #141 : 09. Rujan, 2012., 17:11 »

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #142 : 13. Rujan, 2012., 14:07 »
noob i op champ, dobio nerf ali neucinkovito, i meni se svidja ali mi je nekako gejast... u zadnje vrijeme mi se igra GP i malphite, jedni od mojih prvih champova <3

« Odgovori #143 : 13. Rujan, 2012., 16:35 »
eejjj ljudi reci cete da sam glup al evo ono zadnje sta treba u registraciji nemogu nikako pogoditi  uvjek je pogrešno a puno mi se svida igra pa bih volio da mi neko napravi accaunt preko moga maila i da mi posalje sve to na pm. ko je voljan nek se javi na pm , ja mu dam mail i  on preko njega samo napravi registraciju :) hvala

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #144 : 13. Rujan, 2012., 17:11 »
ajde mogu ja, posalji mi email u pm

edit: cek ovo je krivo ispalo, posalji mi u private message xD

*

BlindReaperCRO

• *
  • 11
  • Trip long and prosper
« Odgovori #145 : 16. Rujan, 2012., 11:37 »
Sad tek vidim da je tema malo zastarila, ima puno novosto što se tiče lola, mislim da bi bilo u redu to i ovdje staviti.

-Ako vam se sviđa glazba iz lola, sad je možete i downloadati sa official soundcloud stranice, drži ju lik koji je zadužen za glazbu u igrici, a glazba je odlična!
http://soundcloud.com/leagueoflegends

-Imate puno championa koje igrate, a dojadilo vam je mijenjati rune svaki puta prije gamea... akcija, za 6300 IP sada dobiješ 2 rune pagea, traje do 20. ovog mjeseca
http://eune.leagueoflegends.com/news/get-two-rune-pages-price-one

-E sad još ono najzanimljivije, promjene u elo rankiranju i nove medalje, za kraj 2. sezone.
http://eune.leagueoflegends.com/news/season-2-rewards-and-ratings-changes

a ja imam pitanje, jel možda netko naletio na stranicu gdje su prikazane slike svih medalja?
i kako vam se sviđa Syndra?

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #146 : 17. Rujan, 2012., 15:05 »
ja dobio ban iz nekog razloga, nisam leavao, nisam dobio nikakav mail, nista... slao sam riotu mail, upitao ih zasto sam dobio ban i oni mi odgovorili blablabla tribunal ovo tribunal ovo, i poslali mi case sa tribunala koji nema veze sa mnom. I moj frend je dobio ban isti dan kao i ja, nismo igrali zajedno, nismo dobili nikakav mail, ne kuzim  :wildboy: :wildboy: ps htio sam uzet te rune pageve al ban mi traje do 19 so no deal for me  :wildboy:

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #147 : 17. Rujan, 2012., 15:30 »
Poslali su ti link do report carda koji si dobio za ban.

Postaj ga ovdje da vidim nesto ako si to dobio. Tribunal je imao rework, dosta ljudi ima problema u zadnje vrijeme.

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #148 : 17. Rujan, 2012., 16:13 »
jesu da, poslali su, no ni jedan taj report card nije ukljucivao mene...  link: http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/132821

edit: igrao sam cooldown reduction teemu, za shroomove, i nesto attack speeda ofc, failao sam ali nisam feedao namjerno...
« Zadnja izmjena: 17. Rujan, 2012., 16:17 PhSxX! »

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #149 : 17. Rujan, 2012., 17:35 »
Jebo ih report card na kojem se ne vidi nick igraca.  :tired:

Pisi supportu i napravi topic na sluzbenim forumima. Kao sto rekoh, nesto su sjebali sa zadnjim Tribunal updateom, vise paznje obracaju na forumima.
Trazi neke topice koji vec postoje.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9