RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Zna netko koja je ovo stranica? (Klikni za pregled slike.)
Zna li tko zasto pola community-ja namjerno pise rito umjesto riot :solidus:
Stvar je da mi pola ljudi govori da prvo kupim rune pa onda kupujem champove, a pola da ostavim, i stvar je da igram normale, logicno, ali igra se 2 top, 1 mid, 2 bot, niko ne igra jungle, pa se campovi pociste tek iza 20og minuta, a ja realno igram manje vise sve, jer pikujem zadnji pa pikujem sta najvise timu fali..
Trebam pomoć.Može mi netko iz high elloa reći najveće skill champione za mid najbitnije ali ako znate za ostale lejnove možete i za njih napisati.Dakle high skill championi tipa Ahri mid, Azir mid. Želim naučiti igrati takve champione pa da s vremenom mogu outplayat protivnika, dosad igram champove koje je dosta lako predvidjeti i protiv određenih kombinacija jednostavno ne možeš igrati, zato želim naučiti champove s kojima možeš protiv skoro svih kombinacija ići ako usavršiš tog champa.Dakle mora biti u sadašnjoj meti i da je high skill champion, najvažniji mi je mid a možete reći i za ostale lejnove.
Koliko ste nafarmali ip-a do sada? Ja sam ovaj vikend bas nolajfao, skupio sam negdje 8k, kupio jasua, bukvalno nisam spavao od petka hahaha \/