Ja igram serije za plat. Jucer odigrao jedan gejm i winao, danas dva lossa zaredom i odustadoh. Igrao u timu sa kalistom 20-2 w/l, kaze neki smurf, i ljudi nas stompaju. 
Samo naprijed. Nema ništa slađe nego izgubiti 2 gejma pa winati 3

Pa ja ne mogu vjerovat. Opet nisam preskočio 2 divizije, stavilo me u Platinum III umjesto u II.
A ti misliš da bi trebao preskakati divizije, zato jer?
Sasvim je normalno ako pobijeđuješ da ćeš preskakati divizije, ali negdje oko P3-P4 moraš imati OGROMNO dobar MMR da bi preskakao i dalje. Ja sam bio jedne sezone išao: S1 - G5 - G3 - G1 - P5 - P3 - P2 - P1
A to što ti kaže ta stranica, nije 100% točno, to ti i piše..meni je u danu znalo biti "you will rise 2 divisions" i "your mmr is too low for this league"

Imaš sreće imagineak da ti ne puknu živci lako.
Ja krenem igrat super i pobjedim 5,6 zaredom i kad god dođem u neki promo potrefi me da lastpickam, ajde nema veze znam i druge lejnove igrati bolje od silvera ali onda vidim nekog da igra recimo Annie koja mi je main na midu i u 40 min ima 100 farme, zaostatak u killovima debel, i umjesto još da farma ili da makar ima stun pa kad dođe do nečeg da bude korisna, trči kao muha bez glave.
Ili recimo ode Fiddle top i umre 4 puta u 10 min, svađaju se dvojica za đungle i oboje uzmu smite i na kraju nemamo ni top dobar ni jungle. Poremeti mi balans i izgubim volju za igrom. I još ako mi se potrefe 2 gejma tako, ispadnem iz promoa i volja za igrom mi padne na 30% i onda gubim nekoliko zaredom, padnem još niže. Odem normal isprobavat random champove i pobjedim svaku.
Zanimljivo kako ranked utječe na čovjeka..
Relax. Dao bih ti malo da vodiš tvrtku koja ima par lokacija sa radnicima, pa bi vidio kako ne bi rejđao jer bi izgorio na živce, nego bi igrao for fun. Ako si last pick, napišeš koji bi lane i dodaš "please", ako ne, pickaš što se picka, čak i u izugbljenom gejmu se može nešto naučiti. Mid je tako loš a ti si tako dobar? Winaj svoj lane i pomogni tom lejnu.
Znaš kako je kada igraš sa nama normale