Može mi netko reć zašto gubim više LP-a nego što dobim sa winom? Npr izgubim 22 a winam 15. Prije mi se to nije baš događalo pa pitam.
Jer ti je MMR nizak, tj. niži nego pozicija gdje se ti nalaziš. Recimo ako si Silver 5, a MMR ti je na razini B3, onda će ti tako biti. Isto vrijedi za sve ostale tierove.
nami je support
znas igrat supporta? igras li 100% timski? stavljas li potrebe svog tima ispred svojih? ako da, uzmi si nami pa probaj
Poprilično glupo, onda može uzeti bilo kojeg supporta. Više zavisi od njegove igre.
Dali da kupim Nami?
Koji stil igre igraš?
Nami je hard to master - easy to learn, medium risk - high gain champion. Njen Q mijenja gejmove, kao i njen ult. Ti s Q u TF možeš pogoditi više od jedne osobe i to je dovoljno vremena da tvoji pobijede game, još ako to uključiš s svojim ultom, onda je gg. Problem njen je što nije "tank support", barem ne na početku kao Leona/Thresh. Ja sam odigrao s Nami malo gejmova, cca 50tak. S nami sam u S3 odigrao 12 gejmova s W/L ratiom 8/4 i KDA 1,8 / 3,5 / 15,3 po gejmu...budem je igrao sve više zato što je jako jako dobar support po meni, dapače jedno vrijeme se smatrala i tier 1 champom. Frend mi ju je koristio izričito da dođe u diamond i na EUNE i na EUW, zato što dosta ljudi ne zna kako igrait protiv nje, a njen Q/R i onaj spell koji daje bolji AD champu kako se već zove..jako jako dobar support.
Sada ovisi kakav ti stil igre preferiraš, ali Nami je jako dobar support...sada si mi baš dao želju da je igram opet češće

btw, Nami AP ...ako je misliš igrati kao MID nemoj, early i mid je ok, ali će te većina ostalih AP dobiti onda...ako hoćeš igrati AP MID a da je netko od supporta, onda igraj sonu ili jannu