avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Posalji im poruku i reci im
Nemožeš carryat game sa Leonom u bronci kad večina ljudi nezna kako točno tvoj ult radi i šta radi, ili kada ljudi čekaju da Tresh hook prođe pa onda skoče na neprijatelje.
Citat: Shicko - 21. Srpanj, 2014., 23:02Nemožeš carryat game sa Leonom u bronci kad večina ljudi nezna kako točno tvoj ult radi i šta radi, ili kada ljudi čekaju da Tresh hook prođe pa onda skoče na neprijatelje. LV2 i engage na njihovg ADC, ubiti ga, uzeti sighstone, vratiti se i repeat opet. Uzeti turret u 10 min, otići na mid i tamo to ponoviti. Recimo, na low elo
Citat: X-Plosiv - 22. Srpanj, 2014., 19:45Citat: Shicko - 21. Srpanj, 2014., 23:02Nemožeš carryat game sa Leonom u bronci kad večina ljudi nezna kako točno tvoj ult radi i šta radi, ili kada ljudi čekaju da Tresh hook prođe pa onda skoče na neprijatelje. LV2 i engage na njihovg ADC, ubiti ga, uzeti sighstone, vratiti se i repeat opet. Uzeti turret u 10 min, otići na mid i tamo to ponoviti. Recimo, na low elo Neeeeemožžžeeeeee, mislim može ali često će se dogodit da tvoj ADC nezna za lvl 2 pa sam moraš pušat lane, i onda se e-aš na njihovu soraku koja je izgubila po helta od miniona, a tvoj adc stoji ispod turreta...
Citat: ScopeoutFPS - 22. Srpanj, 2014., 16:17Najdraža scena mi je Rengara i Katarine. Auuu dada onaj moment kad zabije nož,Uffff.....Ono kad kad Darius ubije Leonu mi je najtužniji trenutak
Najdraža scena mi je Rengara i Katarine.
Ste vidili novi RIOT video uradak? Meni se svarno sviđa,svaka im cast. Ne bih se cudio da se i napravi neki film za koju godinu
Citat: Fuker - 22. Srpanj, 2014., 15:36Ste vidili novi RIOT video uradak? Meni se svarno sviđa,svaka im cast. Ne bih se cudio da se i napravi neki film za koju godinurengar i darius najbadass u videu (Klikni za pregled slike.)moze neko napravit ovaj screenshot na 1920x1080? bilo bi mi jako drago :)a ahri se papči kao inace, bjezi od borbe, glupi mage champovi :tired: