Bio sam izbrisao 68 ljudi sa frend liste na LOL-u jer su derišta previše njih.
Nakon što sam stavio opet video o LOL-u opet me par njih dodalo, hajde dodao sam ih pa ćemo malo igrati, valjda sam ja bio u krivu.
I tako maloprije odigram rundu, 5 balkanaca u timu, jedan početnik ima možda 10 rundi i to je odmah rekao. Tokom runde to je toliko vrijeđanja, jedan drugom sole pamet a samo je jedan bronza 3 a ovi ostali unranked.
Ja vodim mid i genkam 3 puta, 2 puta top i jednom bot. Dobijem 3 killa i njima sredim valjda 2. Da bi naravno Katarina sa topa koja je bronza 3 meni rekla kako ja kradem killove, a ubio 2 puta jer je baš ta Katarina bila mrtva iako sam pingao da se vrati jer sam ja tržao na top da ih genkamo.
I naravno ja ne smijem ništa spomenuti jer odmah dobijem odgovor od te Katarine "sad kad si pentu dobio odmah se umislio". A doslovno sam šutio cijelo vrijeme i igrao najbolje što mogu i još pomogao njoj ali eto ja sam se umislio.
Toliko je super game bio da su dvojica izašla, a ja sam naravno opet njih 10 obrisao sa svoje frend liste, samo one s kojima volim igrat sam ostavio a ostalih se riješio.
I još da kažem, taj igrač iz bronze 3 mi kaže nakon što sam mu rekao da sam uzeo killove kad je on već mrtav bio i nikog u lejnu nije bilo. "Još nisi ni bronza a tu nešto pričaš".
Eh ti bokca tko sad normalne glave može iz ovog izaći..