Sion support

Sion overpowered

Sion opcenito

Lee Sin nerfan, vise mu E ne unistava attack speed na drugom castu, Evelynn se drugacije scalea i opcenito je malo nerfana, Nami i Thresh isto

Jucer je na LCS-u onaj frajer sa Aatroxom sam dobio game sa konstantnim split pushanjem i opcenito je bio dosadan retaj koji konstantno ima pritisak na lane pa razmisljam da njega malo uposlim, ali znam i sam koliko je beskoristan kasnije i opcenito ne-viable.
Igram Ranga kao junglera u zadnje vrijeme dosta i radim one-shot build s njim i uglavnom dobivam konstantno gameove, upao u Gold 1 neki dan, dosao do 60 bodova u tom istom danu (bez ijednog izgubljenog gamea) i sad pao na 40 bodova.
Sa jungle Rendžijem imam oko 3 izgubljena gamea i 10 dobivenih, a all time statsi sa njim su mi 11 dobivenih i 5 izgubljenih samo sto je dosta solidno jer se konstantno dizem u lp i prosao sam u 2 tjedna 3 divizije u gold elou.
Novi Bonetooth Necklace koji ne gubi stackove pri smrti ga cini nezaustavljivim i malo poglupljuje bit njega i kasnije dominira ostale laneove jer su wardovi protiv njega beskorisni, a dok vidis onu Metal Gear Solid (

) ikonicu iznad glave mozes se jebat jer znas da ce iz zraka izletjet jebena zvijer koja skida trecinu hitpointsa sa 1, ne full-ferocity Q-om. Sam procjenim mogu li dovrsiti gank bez da se flasha/ghosta/blinka i prema tome odlucim bacam li 5-stack Super-bolu, ali doslovno puno puta jednostavno NE STIGNU flashati od kolicine bursta kakvu on ima. Ne ocekuju da sa full buildom ima 350 AD-a i 3k hp. Doslovno free win u nekim slucajevima, a nije precest pick. Steta.