Stvarno nemam namjeru ulaziti u raspravu jer vidim da su se neki ovdje uhvatili za taj spoiler kao da sam jebote neznam što rekao i kao da neznaju
kako je EA naknadno izdao ending preko DLC-a jer je prvobitni bio razočaravajuć. Mislim da je baš TO već spoiler nego ovo sa završetkom jedinice.
Ali na, stavio sam to pod spoiler ''odjeljak''. Duboko se ispričavam onima kojima sam pokvario užitak i tih 20 sati koliko im za ME1 treba. Na greškama se uči. Sad znam da se, kad se piše o bilo kojoj igri, mora obavezno staviti /spoiler... i da se na forumu ne smije pričati o narodnoj glazbi iz doba bivše Juge (jer to, iz nekog razloga, određene članove smeta) niti je dopušten bilo kakav oblik humora van lajaonice. Ako ima još koje pravilo za koje neznam, a čime indirektno kršim neke međunarodne konvencije, bio bih zahvalan da se me obavjesti preko PM-a.
Meni se u jedinici
jako svidio njen
soundtrack. To je zapravo i
najbolji segment te igre. Problem su
bugovi (kao, primjerice,
nestajanje likova pri
izlasku iz dizala, što se jedino moglo
riješiti učitavanjem zadnjeg
sejva) te jednolične
baze (ili koji je ono već vrag bio). I da,
upravljanje s
Mako vozilom je nešto posebno
iritantno. Dvojka je
najmanje bugovita (zapravo se i ne sjećam nekog ozbiljnijeg), ali je
priča koma. Što se trojke tiče, njen
najbolji segment je definitivno
multiplayer.
^^
Može tako?

Vidiš... nisam niti jedan DLC kupio... preskupo mi je to. Mislim, EA je na ovoj generaciji izdavao prilično dobre igre (obožavam Hot Pursuit!), ali DLC-i su im jednostavno preskupi.