RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Fenrir - 08. Srpanj, 2008., 08:28Ja sam neki dan po ne znam koji put prešao dvička. I posjeduje, posebice onaj dio sa Snejkom i Otaconom. Na zalost osim MGSa1 nisam igrao 2 i 3 (to necu nikada prezaliti ali eto) a da tek vidis "dio" Liquida i Snakea jebeno epski.
Ja sam neki dan po ne znam koji put prešao dvička. I posjeduje, posebice onaj dio sa Snejkom i Otaconom.
Citat: mr_solidus - 07. Srpanj, 2008., 17:47dobio stealth \/Prešo je sad drugi put...igro sam bez alertova. Ono, dosta je lagan ovaj nastavak, možda najlakši dosad iako su stražari najpametniji i nemaju baš savršeno zacrtane putanje, što je onak kulno. Kako si dobio stealth btw vidio sam da ga ima kupiti ali cifra je bezobrazno velika:P
dobio stealth \/Prešo je sad drugi put...igro sam bez alertova. Ono, dosta je lagan ovaj nastavak, možda najlakši dosad iako su stražari najpametniji i nemaju baš savršeno zacrtane putanje, što je onak kulno.
Citat: Repyh - 08. Srpanj, 2008., 09:12Citat: mr_solidus - 07. Srpanj, 2008., 17:47dobio stealth \/Prešo je sad drugi put...igro sam bez alertova. Ono, dosta je lagan ovaj nastavak, možda najlakši dosad iako su stražari najpametniji i nemaju baš savršeno zacrtane putanje, što je onak kulno. Kako si dobio stealth btw vidio sam da ga ima kupiti ali cifra je bezobrazno velika:PPređeš igru bez da te ijednom vide