RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Princ_Arthasjel MGS novi, bolji od Splinter cella?Pa bilo koji MGS je bolji od bilo kojeg SC-a!A što se tièe šuljanja,ono uopæe nije potrebno ako igrate na easy! :wink:
jel MGS novi, bolji od Splinter cella?
Citat: black_outCitat: Princ_Arthasjel MGS novi, bolji od Splinter cella?Pa bilo koji MGS je bolji od bilo kojeg SC-a!A što se tièe šuljanja,ono uopæe nije potrebno ako igrate na easy! :wink:Jesi igro Chaos Theory? Svi MGS mogu u mišju rupu odmah
Dobro samo se nemojte svaðati :)
Citat: G-manCitat: black_outCitat: Princ_Arthasjel MGS novi, bolji od Splinter cella?Pa bilo koji MGS je bolji od bilo kojeg SC-a!A što se tièe šuljanja,ono uopæe nije potrebno ako igrate na easy! :wink:Jesi igro Chaos Theory? Svi MGS mogu u mišju rupu odmahIdi sakrij se seljaèino. Odigraj MGS 3 pa prièaj gluposti. I ja sam nekad davno mislio da je SC bolji. MGS 3 mi je promjenio mišljenje.
Ma kakav usrani Chaos Theory?? kak možeš to usporeðivat, jebogaja? Svi SCi su na identièni kalup dok MGS stalno uvodi inovacije u Žanr.
Kao prvo, na konzolama SC nema bolju grafiku, ima na PCu od 20 000 Kn. Možda ti imaš takav, ne znam. Ali upali ga na konfiguraciji iz 2000. godine pa reci da ima bolju grafiku. A onaj s konzola (bilo koje) nikako nema bolju grafiku od MGS: SE