Dobio sam nedavno betu pa da malo raspisem dojmove.
Za pocetak UI je odlican,sve se vidi na glavnom meniu i u bilo koje vrijeme tjekom igre se moze vratiti u njega.
Na njemu su informacije o updateovima,streamanje,chat,social nesto sto jos nije funkcionalno,home page i naravno play.
Proteklih par dana se pojavljivao i nekakav shop sa user itemima za koji nemam pojima kako funkcionira.
Izgledalo je kao nekakav bug ali s obzirom da postoji xp, predpostavljam da ce postajat neki sistem napredovanja.
Na profilu imate match history,heroje koje ste igrali i sve to sto je uobicajno u igrama ovakvog tipa. Al tu su jos i commendationsi.
Nakon svake partije postoji opcija da ''pohvalite'' ostale igrace. Sistem se sastoji od forgiving,leadership,teacher i friendly opcije.
Svaki ima utjecaj na to koliki je priority prilikom trazenja igra. Ovo mi se cini odlicnim,no nisam siguran kako ce funkcionirati u praksi.
Zatim sto se gameplaya tice to je klasicna DOTA, balans je odlican te je gotovo svaki lik dosad bio poseban i zabavan za igrat. Nema repeticije ultova kao u LoLu i slicnim igrama.
Par primjedbi bacam na Store koji je malo zbunjujuc u pocetku i katkad dug matchmaking iako nakon par igara i par commendationa traje svega minutu i pol.
U principu svidjelo mi se videno i cini mi se da je DOTA2 vec u beta fazi bolja od HoNa i LoLa. Veselim se vidjet kako ce izgledati puna verzija i sto ce jos Valve smislit