A gle evo ti od jopca koji igra dotu skoro jedno desetljeće (dvojku dvije godine):
MMR je ajmo reć ogledalo skilla a opet to nije jer imaš igrače koji imaju 3000 dakle negdje blizu početnog MMR-a i fenomenalni su. Zašto ?
Zato jer ranked trenutno postoji samo sa All pick modom a "običan" gejm ima za birat oš All Pick, All random, draft pick bla bla pa ti i ranked igra malo manje ljudi a i rankedu su full strožija pravila pa ekipa ne želi popit low priority zbog nekog bota kae livo itd. Ja osobno ranked solo uopće ne igram jer su mrtvi rusi neizbježni

, igram kad nas je pet na skajpu i kad lomimo, naravno izgubimo i onda pokoju.
Zaboravi pojam lige ak si sad na Doti za stalno to tvoje tipa MMR i te bronze i to iz Lola jednostavno ne možeš usporediti a i ja sam odigro ono 5 partija lola ikad pa ti nisam dobar vodič sad za tu usporedbu.
Što se tiče dote odigraj tih 50 mečeva ili manje da dođeš do rankeda i onda igraj samo ranked ako ti je stalo do toga MMR-a i vjeruj čim dođeš do 4k gejmovi će bit...bolji, profesionalni, ma imat češ i jebenih gejmova na 3.5 k
Nemoj očekivat da češ ikad doć do 6,7k to su jebeni profići luđaci.
nemoj se zamarat tim koliko je mmr= gold iz lola
samo igraj i brusi skill
pa ako želiš ispraksaj se malo pa te dodam pa ćemo zajedno
al ono ukratko na početnom MMR-u od 2.5k većina počinje pa nisu baš nešto al opet nisu svi početnici i možeš naletit recimo na mene koji igra 10 godina jer kažem ne igram solo skoro nikad pa mi i stoji na nezz 2.8k, team ranked mi je na 4k.
nadam se da sam bar malo pomogao
welcome doteru