Evo prešao upravo demo... tj prov osvojite jednu circuit stazu, pa jednu drift i onda se otključa canyon duel staza...
Možete izabrati po jedan auto iz svake kategorije ( muscle, tuner i exotic ). Staza ima tri...
PRva stvar koja me razočarala je ta što je igra uber zahtjevna... nakon što sma podigao postavke na nekakav mix mediuma higha i low-a Igra je trzala abnormalno. Kasnije sam skužio da smao postavku shader detail treba spustiti na low, nakon toga sve može ić na high i neće više trzat. Na medium postavci shader isto dosta trza. High postavka valjda uključi i HDR. Sve u svemu ova je igra pravi next-gen.. oank tip u autu izgleda odlično, prepun poligona, lijepo osvjetljen ma sve, a možete zamisliti kako sami auti izgledaju.
Graifka je odlična, ali ni gameplay nije loš... Canyon duel je zajeban jer se može ispast sa staze, tj . probiti zaštitnu ogradu, ali to po meni može biti smao dobra stvar, uzbudljivije je... Drift je nešto drugačiji od onoga na što smo navikli, ali isto nije loš. A circuit racing je ostao isti koliko vidim, samo sada imamo i onaj bullet time i nekog tipa iz vašeg crew-a koji stalno nešto melje...
uglavnom neloše skroz...
EDIT: Emanuele je previše dobra i tako to... Može mi reć da oprezno vozim svaki dan

((
http://img66.imageshack.us/img66/1134/clipboard01pi5.jpg