HCL.HR

Need for Speed: Rivals

• 67 Odgovora
  • 21055 Hitova
*

Deadwalker

• 2430
  • All the pieces matter
    • HCL
Odg: Need for Speed: Rivals
« Odgovori #15 : 27. Svibanj, 2013., 12:52 »
:wildboy:

Al da, možda novi ljudi osmisle nešto kreativnije od dosadašnje ideje "wanna be hollywood bullshit".

« Odgovori #16 : 27. Svibanj, 2013., 12:54 »
whoa,,,

« Odgovori #17 : 27. Svibanj, 2013., 13:05 »
Al da, možda novi ljudi osmisle nešto kreativnije od dosadašnje ideje "wanna be hollywood bullshit".

Sad kad opet Michael Baya unajme da im režira trailer. :hiha:

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #18 : 27. Svibanj, 2013., 13:06 »
Pa ja bi baš volio da se vrati jeftina  "priča"  u serijal, zajedno s live action cutscenama sa zgodnim polu-glumicama u Most Wanted maniri i to. Rulalo je to. Imaš dodatni povod da igraš dalje - želiš vidjet sljedeću trashy cutscenu, ne samo zbog sisa i guzica nego i zbog toga da vidiš tko će ti biti sljedeći trashy badass protivnik i što vozi... A i ono - potencijalni twistovi u priči su uvijek plus, koliko god to glupavo bilo. Zavisi valjda kako gledaš na to.

*

Deadwalker

• 2430
  • All the pieces matter
    • HCL
« Odgovori #19 : 27. Svibanj, 2013., 13:08 »

Sad kad opet Michael Baya unajme da im režira trailer. :hiha:

Seal of quality.

Nezz, priča u vožnjama...bolje da resurse ulože u neke druge stvari, bitnije za jednu arkadnu jurilicu.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #20 : 27. Svibanj, 2013., 14:29 »
Nezna Igor aute. :hiha: :mrgreen:

« Odgovori #21 : 27. Svibanj, 2013., 18:56 »
Nez, slažem se s Igorom.

HP iz 2010. mi je bio zapravo jako solidan, ali mi je dosadio relativno brzo. Ništa se u igri baš ne mijenja osim auta koje voziš (a to nisu prevelike razlike jer je arkada xD) i nemaš nikakvog povoda baš da ideš dalje kroz igru. Na negdje četvrtini igre mi se stvarno više nije dalo.

Underground/MW/Carbon/štaveć faza serijala je bila zabavna. Igre su bile skroz okej kao arkade, ali došlo mi je dosta puta da ih igram ponovno. Ako ništa, zbog likova, animacija i priče. Frajer se zove BRITVA, opak je i pederko istovremeno. Plus pice. Plus savršeni dijalozi. Nez. Rula.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #22 : 27. Svibanj, 2013., 19:09 »
I ja se slažem, s tim da mi je HP iz 2010 ili novi most wanted ništa drugo osim PRELIJEPE IGRE koju mogu igrati maksimalno 20 minuta.

Krepao bih od sreće da vrate neki linearan i manje automatiziran vozni model kakav je zapravo karakterističan za sve NFS-ove do most wanteda kada su stvari po meni počele biti malo trapave i čudne... automatsko ravnanje kotača u driftu, nemogućnost starta bez ludog šlajfanja, i onda varijacije na temu.

jednostavno mrzim to prokleto burnout smeće od voznog modela više nego išta =(

dušbeg priča je više nego dobrodošla =) ali nikako nešto loše poput onog smeća u NFS: The Run

« Odgovori #23 : 27. Svibanj, 2013., 20:13 »
Meni cijela igra ce bit super ako vrate mogucnost tune-a kao u nfs carbon, a ne otvoris ono cudo stisnes body i nasrid ceste se promjeni... Bilo bi dobro i da vrate mogucnost kupovanja auta

Sent from my E15i using Xparent Green Tapatalk 2

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven

*

The one

• **
  • 545
  • BMW<3
« Odgovori #25 : 23. Srpanj, 2013., 10:24 »
Hmm zanimljivo izgleda

« Odgovori #26 : 13. Listopad, 2013., 08:50 »
Zna li netko mozda je li objavljena lista automobila?

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #27 : 18. Listopad, 2013., 15:41 »
Sa Polygona:

Citat:
We spent the first part of our session playing the Windows PC version of Rivals, which ran well, with a PlayStation 4 controller. Later, we switched to the PS4 version and were surprised to find a game that looked even more impressive than its PC counterpart, with better texture detail, improved lighting on cars and sharper graphics overall. The PS4 version did suffer from a higher incidence of issues such as parts of the world failing to load, but developer Ghost Games assured us they would have those problems ironed out in time for launch.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #28 : 18. Listopad, 2013., 16:48 »
Zanimljivo.
Neda mi ss tražiti, ali da li su obje verzije iste?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9